Lietuvos propagandistų nesėkmės Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime 2018.

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-09-29 23:34:05, skaitė 940, komentavo 3

Lietuvos propagandistų nesėkmės Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime 2018.

Lietuvos propagandistų nesėkmės Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime 2018. Diskusijoje „Ar Lietuvos žiniasklaidą puola tik troliai?“

Parodysiu ant pirštų kaip lengvai galima demaskuoti patį FAKENEWS demaskuotoją Saldžiūną. Pirmiausia klausimas Saldžiūnui: Iš kur tas maniakiškas įniršis demaskuoti?

Va apie tą UFO kuris neva nukrito Lietuvoje. Kokio velnio demaskuoti? Kaip tik tai yra Lietuvos reklama. Ir reikia tokias naujienas dar labiau išpūsti ir išplatinti. Saldžiūnas demaskavo!

Arba kai kažkoks komikas parašė jog Karo ministras Karoblis seksualiai išnaudojo Jasiulionį. Kur čia kibernetinė ataka? Jūs ten ką rūkot? Tai buvo tik pokštas. O kai tai pavadino KIBERNETINE ATAKA - tai jau parodija iš visų Lietuvos kibernetinio centro darbuotojų. Juk jie stengiasi rašo delfyje komentarus juos trina laikina ir taip formuoja nuomonę. Na nesvarbu.

Saldžiūnai, tai demaskuok ir Kalėdų Senį. Tai irgi FAKENEWS... Arba Lochneso pabaisą. Norvegai nurautu tau pautukus.

O dabar čiumpu Saldžiūną už jautriausios vietelės. Už pautukų. Saldžiūnas per vieną radiją  paporino kaip reikia suprasti, jog prieš jus yra FAKENEWS ir išvardijo požymius:
- garsiai rėkianti antraštė.
- tekstas nesusijęs su antrašte.

Ir o Боже! Ką aš matau pačiame Delfyje?

Pagal antraštę kažką Rusijos lėktuvas veikė šalia Lietuvos ir buvo numuštas. O tekstą jūs žinote. Lėktuvas buvo numuštas. Tik Sirijoje. Saldžiūnai? Kas jums?

Dabar trumpai apie diskusiją kuri vyko per Pasaulio jaunimo susitikimą. Chronologiškai. Pasitikrinti galite va čia:

Atkreipkite dėmesį. 78 peržiūros per ėLėRTė Mediateką.

SEPTYNIASDEŠIMT AŠTUONIOS peržiūros ir dar 18 Pasaulio lietuvių parteryje propagandistus stebėjo gyvai... Sakyčiau ėLėRTė bumina? Toks bumas. Net 78 peržiūros TV kuri gauna apie 30 mln...

Pradedam.

Pirma pasakoja Monika Garbačiauskaitė-Budrienė (toliau tekste - Budrė) Ir Budrė pasakoja trečioje minutėje, kad Delfį ir visus ėLėRTė BNS bei TV3 puola troliai komentuodami ir paskui paleidžia kažkokį robotą   kuris užtvindo komentarus, kad skaitytojai negalėtų rašyti. Ir tenka atjungti už-sienio srautus.Troliai siaučia visur - teigia Budrė.

??? Troliai paleidžia robotą kuris jiems neleidžia rašyti komentarų? Čia rimtai???

MES GYVENAME PAFRONTĖS VALSTYBĖJE - Pasaulio lietuviams pasakė Budrė 5 minutėje.

??? Kokį signalą pasiuntė Budrė Pasaulio jaunimui teikdama, jog tuoj tuoj ant Lietuvos pradės kristi atominės ir kitokios bombos????

Budrė įžūliai meluoja, teikdama jog "Laisvės TV" finansuojama tik iš žiūrovų. Primenu, jog "Laisvės TV" yra finansuojama  dar ir iš Kultūros  ministerijos biudžeto.

https://www.youtube.com/watch?v=RHel9WuAQ8M&list=PLcqRfmKb2FIDfjWgO8eEmynWqm5QA_g_-&index=4

Budrė apgailestauja, kad žmonės džiaugiasi kai ribojamos žurnalistų teisės vienaip ar kitaip kažkokiu būdų ir čia nėra ko džiaugtis...

??? Čia matyt apie  uždraudimą  Rusijos TV Lietuvoje? Nemanau... O gal dėl Sapožnikovos knygų? Bet jos Europoje neuždrausto. Reiškiasi ten nėra šmeižto ar melo. Logiška. ???

22 įrašo minutė. Spaudžiu pauzę. Jei bus komentarų laikų ir unlaikų - parašysiu antrą dalį. Ten dar yra įdomių pasisakymų.

Pasiūlymas LRT, DELFIUI, Žinių radijui, LRytas.lt, LNK, Laisvės TV:

Galite man atsiųsti darbo pasiūlymus. Galėčiau užsiimti jūsų feikų demaskavimu. Kaip manote? Jei jums reikalingas feikų demaskuotojas tai susisiekit su manim. Dėl atlyginimo manau sutarsim.

Visi klysta visi daro klaidas - tik sunku prisipažinti. O jūs ten vieni kitus pažįstat ir nedemaskuosit vienas kito. Kad nebūtų piktumų tarp jūsų leiskit tą darbą dirbti man. Aš už sutartą atygį demaskuosiu jus visus jei būsit to nusipelnes. Man nėra autoritetų ir jokių žurnalistikos guru...

Pasiūlymas rimtas. Kreipkitės. Pradžioje galėčiau dirbti puse etato. O paskui matysim. Parašykit.

Delfyje komentuoju tuo pačiu vardu. Įspėju moderatorius trinančius komentarus, kad jūs pažeidžiat KONSTITUCIJA kuri sako:

25 straipsnis
Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Žmogui neturi buti kliudoma skleisti informaciją bei idėjas. Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.

TODĖL KOMENTARUS TRINTI DRAUDŽIAMA...

Konstitucija galioja ir privačiam delfiui.