Algimantas Rusteika. Kurmių valanda atėjo - kaip bananinės respublikos "elitai" ir vėl laimės rinkimus

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2018-10-02 15:30:28, skaitė 1131, komentavo 0

Algimantas Rusteika. Kurmių valanda atėjo - kaip bananinės respublikos

Atspėkit iš trijų kartų, ką daro artėjant lemiamam rinkimų imitacijos spektakliui užvaldytų bananų respublikų "elitai"?

Teisingai, vaikučiai - per savo tampomas už virvučių specialiąsias tarnybas ir įnirtingai uodegytes vizginančią žiniasklaidą neutralizuoja antiidiotines ir antibananines pajėgas ir nepatenkintus asmenis. Paprasčiausias, išbandytas šimtus kartų būdas - įjungiam pakabintus ir sunaikinam priešininkus iš vidaus.

Pagąsdinsim jų sprendimus priimančiuosius tuo, ką turim sukaupę failuose, pažadėsim, ką turim specialiosiose sąskaitose! Surasim visas iki vienos gėdingas nuodėmes, išspręsim arba pasunkinsim visas jūsų tarnybos problemas - ką tada jums žmonos pasakys?

Ir kas prieš tą atsilaikytų? Tyliai perduodami pageidavimai prie kavos, ištariamos pavardės, padavėjas atneša sąskaitą. Aktyvuosim savo implantus, kurie tokie darbštūs, tokie nusipelnę prieš mus kovotojai ir radikalūs, gerbiami už demokratinę drąsą, laukiantys savo momento!

Ir štai, tas momentas ateina - ūmai, labai netikėtai, be jokios regimos priežasties pasikeičia nuomonės, priešai tampa draugais, o draugai - didžiausiais priešais. Kurie šitiek kalbėjo - nutyla, kas tylėjo - prabyla, ir staiga juos visur pamatai ir išgirsti.

Gražūs, protingi, tiesiog dovana išrinktajai tautai - laukiu nesulaukiu jų atsiskleidimo ir apšvietos! Koks bus malonumas visus apsimetėlius jums parodyti, atitraukti užuolaidėles ir įjungti stalinę lempą!

Pirmyn, mielieji, jau po truputį prasideda jūsų žvaigždžių laikas. Pasirodykit, kad esat ir kas esat. Kurmių valanda atėjo.