Pasaulio organų prekybos centras randasi Izraelyje

Autorius: BigBenas.com Šaltinis: https://bigbenas.com/pasaulio-... 2018-11-28 01:07:37, skaitė 5193, komentavo 17

Pasaulio organų prekybos centras randasi Izraelyje

Pernai organų transplantacijos operacijų skaičius išaugo beveik 30%. Be to, žymiai padaugėjo donorų- altruistų, norinčių atiduoti, pavyzdžiui, inkstą, visiškai svetimo žmogaus gyvenimo išgelbėjimui, skaičius.

Pažvelgus į aktyvų raudonplaukį berniuką, sunku patikėti, kad vos prieš keletą mėnesių, jo gyvenimas kabojo ant plauko. Dėl įgimtų patologijų berniuko plaučiai neaugo, o atvirkščiai – susitraukė. Roma stipriai susilpnėjo ir pastaruosius metus kvėpavo specialaus aparato pagalba. Vaikams, sergantiems tokia liga, išeitis viena – organų transplantacija. Romą – kaip sako jo motina – išgelbėjo Lioša. Visiškai nepažįstamas 7 metų berniukas iš kito miesto, kuris mirė nuo vėžio. Tėvai nusprendė atiduoti jo organus sergantiems vaikams.

“Kartais yra labai sunku paaiškinti, kas motyvuoja žmones atiduoti savo organą. Tačiau jie tiki tuo, kad daro gerą, naudingą dalyką, kuris užsiskaitys jiems ateityje” – sako gydytojas- transplantologas Mihail Gurevič.

Šaltinis Transplantalogija Izraelyje muša rekordus

Taip yra pasakojama žydų rusų kanaluose.

O štai kas vyksta iš tikrųjų. Štai jie donorai-altruistai.

PERSPĖJAME, ypač jautriems asmenims įrašo geriau nežiūrėti, sunkus ir žiaurus !!!

Turkijoje vyksta išties šokiruojantys įvykiai, turkai savaitę šalina iš Sirijos imigrantų vaikų organus, kol jie dar yra gyvi.

Kitame vaizdo įraše, kuris anksčiau buvo pašalintas iš “YouTube”, rodoma maždaug trijų metų amžiaus mergaitė. Mergaitė šaukia, tarsi žino, kas nutiks, kai ją ant rankų neša du žmonės demonai, matyt, kiti turkai demonai yra kambaryje, kur yra šalinami organai. Šiame kambaryje yra daugybė šiukšlių maišų su kitų vaikų lavonų kūno dalimis, kurie buvo nužudyti tokiu pačiu būdu.

Libano laikraštis ad-Diyar pranešė, kad Turkijos valdžios institucijos vežė mažus vaikus ir sužeistus Sirijos gyventojus automobiliais, atvykstančiais į Turkijos ligonines Antalijoje ir Iskenderune, kurie yra kontroliuojami Turkijos policijos ir specialiųjų tarnybų.

Po nuskausminimo sužeistų sirų organai yra pašalinami, tada juos nužudo ir palieka, kad būtų palaidoti Turkijos pasienyje ar bet kur kitur.

Kaip praneša laikraštis, Europos šalyse ši prekyba jau seniai žinoma. Iš tiesų, Sirijos gydytojai, kurie atvyko iš Vokietijos, Prancūzijos ir Belgijos rūpintis sužeistaisiais, aptiko tai, kas vyksta Turkijos ligoninėse, bet susidūrė su kliūtimis, renkant papildomą informaciją.

Ad-Diyar laikraštyje pabrėžiama, kad Federalinė saugumo tarnyba FSA, Ext bombomis kelia didelę destrukciją Sirijos ligoninėse, naikinant medicininę įrangą ir medikamentus. Todėl, sirai iš Aleppo regiono atsiduria Turkijos ligoninėse, ignoruojant pavojų.

Ko mes nežinome yra tai, kaip FSA kartu su Sirijos greitosios pagalbos mašinomis transportuoja sužeistuosius  į Turkijos ligonines, kur yra šalinami bei parduodami organai. Pas daugelį lavonų trūksta organų, pavyzdžiui, akių, inkstų ir t.t.

Ad-Diyar rodo, kad kai kurie Turkijos gydytojai patvirtino, kad iš 60 000 į Turkiją atvežtų sužeistų civilių ir karių, 15 622 buvo pašalinti organai, vėliau jų kūnai buvo išsiųsti atgal į Siriją, kad būtų palaidoti.

2009 metų rugsėjį Niujorko policija nusenksmino nusikaltėlių, žydų pagal tautybę, gaują, kuri vertėsi vaikų pagrobimais ir prekyba organais. Šios etninės nusikalstamos grupuotės, pavadinta “Kosher Nostra” ( “košerinis verslas”), lyderis buvo Rabbi Levi Yitzchak Rosenbaum iš Bruklino (Niujorkas).

Interpoloatliktas tyrimas atskleidė, kad Alžyro vaikai buvo grobiami miestuose, įsikūrusiuose vakariniuose Alžyro rajonuose. Tada jie buvo gabenami į Maroką, kur vietos “chirurgai” pašalindavo vaikams inkstus. Po to, atrinkta “medžiaga” kontrabanda buvo vežama į Izraelį, kur buvo parduodama už 20 – 100 tūkst. dolerių už inkstą.

Galiausiai, penki amirikiečių rabinai, trys miestų merai ir du Naujojo Džersio valstijos įstatymų leidybos asamblėjos nariai buvo suimti FTB. Areštai tapo dviejų metų “tarpžemyninio” tyrimo rezultatu – nuo JAV iki Šveicarijos ir Izraelio – daugelio korupcijos atvejų, politinio šantažo, pinigų plovimo ir prekybos žmogaus organais.

ŽYDAI IR JUODOJI TRANSPLANTACIJA

Medicininė Ukrainos okupacijos prasmė: “Ukrainos gojų”organų "žmogiškieji ištekliai"?

Pasak Bloomberg, organai buvo išimami pas Azerbaidžano, Baltarusijos, Brazilijos, Moldovos, Nikaragvos, Peru, Rumunijos, Turkijos, Uzbekistano, Ukrainos, Filipinų, Pietų Afrikos, Ekvadoro “gojus”.

2009 metais, Ukrainos rašytojas Vyacheslav Gudin apkaltino Izraelį 25 tūkstančių Ukrainos vaikų pagrobimu, o prie Izraelio ambasados Kijeve buvo surengta masinė demonstracija su šūkiu: “Ukraina – ne Gazos Ruožas, jums nepavyks užgrobti mūsų”. 2015-siais žydų bendruomenės vadovas Charkove Eduard Hodos paskelbė, kad pagrindinis “orumo revoliucijos” rezultatas yra tai – “kad 306 Aukščiausios Rados deputatai turi teisę į Izraelio pilietybę. Tai yra prezidentas, premjeras ir spikeris”. Šios informacijos fone dramatiškai išaugo apgautų Ukrainos piliečių organų pašalinimas. 2009-ųjų gruodžio 3 dieną Kijeve garsiai suskambėjo kaltinimai  dėl Ukrainos vaikų pagrobimo. Ukrainiečių filosofas ir rašytojas Vyacheslav Gudin akademijos posėdyje apkaltino Izraelį tuo, kad daugiau nei 25 tūkstančių Ukrainos vaikų per dvejus metus tapo “organų medžioklės” aukomis.

Norėdamas patvirtinti savo žodžius, Gudin papasakojo Ukrainos piliečio istoriją, kuris išvyko į Izraelį 15 Ukrainos vaikų, kurie buvo priimti į vietines šeimas, paieškoms. Kaip teigia šaltinis, vaikų rasti nepavyko,o tyrimo pėdsakai atvedė jį į Izraelio ligoninę. Vaikai tiesiog išnyko. Jų niekur nėra, paskutiniai dokumentiniai įrodymai apie Ukrainos mažylius dingsta … ligoninėse. Gudin pareiškė, kad tokio pobūdžio informacija turėtų būti prieinama visiems ukrainiečiams, kad jie žinotų tiesą. Kas atsitiko su vaikais, kas tai padarė turėjo išsiaiškinti tardymo procesas, tačiau jis nebuvo vykdomas oficialios valdžios institucijų, pranešimas Izraelio interneto svetainėse buvo pašalintas.

UKRAINA, 2007 metai. 2007-siais Ukrainoje įsiplieskė skandalas, kurio kaltininku tapo Izraelio pilietis Michael Zis, kaltinamas “juoda” transplantacija. Teisėsaugos institucijų prašymu, kaltinančių jį donorų verbavimu žmogaus organų transplantacijos tikslais, 2007  metų  spalio13 dieną Zis buvo suimtas Donecke . Tačiau, po Julijos Timošenko įsiterpimo šis žydų “verslininkas” buvo pervežtas į Izraelį, o po atvykimo į Tel Avivą Zis buvo paleistas į laisvę. Reikėtų pažymėti, kad tam laikui žydų “juodi transplantologai” kartu su bendrininkais jau “įsipraktikavo”ant serbų ir palestiniečių.

1998-2008, Serbija, Kosovas. Izraelyje jau kelis dešimtmečius aktyviai veikia “plačiai žinoma siauruose sluoksniuose” bei uždara visuomenei transplantacijos rinka, kur už gerą atlygį ir be jokių eilių galima pakeisti “nusidėvėjusį organą.” Į šią rinką ypač aktyviai 1998-99-siais buvo siunčiami organai, išimti pas serbus, kur asmeniškai dalyvavo ir „Kosovo demokratinės partijos lyderis” Hashim Thaci, už savo žiaurumą gavęs pravardę “Gyvatė”, o vėliau tapęs “ministru-pirmininku.”

“Karaliaus įstatymai”: rabinas  iš Yitzhar gyvenvietės leido žudyti gojus ir jų vaikus
Lapkričio 9, 2009, 07:41

Savo naujoje knygoje ješivos galva “Od Yosef Hai” Yitzhak Shapira, klausia: “Kada judėjui leidžiama nužudyti gojų (ne žydą)?”, ir atsako: beveik visada. Net jei yra kalbama apie visai mažus vaikus.

Apie knygą “Torat Melech” (“Karaliaus įstatymai “), išleistą Yitzhar gyvenvietėje, šiandien pasakoja laikraštis “Maariv” (straipsnio autorius: Roee Sharon). Apie šią skandalingą knygą buvo kalbama “Kol Israel” radijo stoties spaudos apžvalgoje.

Knygos “Karaliaus įstatymai ” neįmanoma  rasti paprastų parduotuvių lentynose ar tradicinių spausdintų gaminių kataloguose, tačiau ji jau gavo teigiamų atsiliepimų iš dešiniųjų lyderių, rašo “Maariv”. Pirmajame knygos puslapyje paskelbti rabinų Yitzhak Ginsburg, Dov Lior, Yaakov Yosef ir kt. atsiliepimai.

Šis kūrinys yra platinamas internetu, taip pat jį galima įsigyti ješivoje, vadovaujamoje Yitzhak Shapira. Pasak “Maariv” teikiamos informacijos, prekylentė su šia knyga yra siūloma viešuose renginiuose, kuriuos rengia religinės bendruomenės. Kalbant konkrečiai, ji buvo parduodama 29-osioms rabino Meir Kahane nužudymo metinėms atminti Jeruzalėje surengtame mitinge. 230 puslapių ” žmogžudystės vadovas ” (kaip šią knygą vadina “Maariv”) kainuoja vos 30 šekelių.

“Maariv” pažymi, kad savo išvadas autorius pastiprina citatomis iš Tanakh ir Žydų įstatymo sąvado. Jis naudoja rabinų Shaul Yisrael ir Cook darbus.

Autorius pradeda priminimu apie tai, jog egzistuoja gojų žudymo draudimas, tačiau labai greitai jis pereina prie situacijų svarstymo, kuriose tai daryti yra leidžiama. Jis primena, kad žydai turi laikytis Septynių Nojaus sūnų įsakymų . “Kai mes nužudome gojų, pažeidusį įsakymą, tam nėra jokio draudimo”, – rašo autorius, ir toliau pabrėžia, kad šiuo atveju nužudymas yra įmanomas tik po atitinkamo teismo sprendimo.

Ne žydo nužudymas, rabino nuomone, taip pat yra įmanomas tuo atveju, jei jis “kelia grėsmę Izraelio tautai”. Be to, reikia nužudyti “gojų” net tada, kai yra kalbama apie “ne žydų pasaulio teisuolį, kuris yra kaltas dėl susiklosčiusios situacijos.”

Rabinas taip pat sako apie tai, kad ne judėją galima nužudyti, jeigu jis nužudė žydą.

Galiausiai, Yitzhak Shapira svarsto situaciją, kurioje leidžiama žudyti “piktadarių vaikus.” Jis sako, kad tai gali būti daroma tuo atveju, jei yra aišku: kai jie užaugs, jie negalės sustiprinti žydų tautos. Leidžiama žudyti ne žydų lyderių vaikus, siekiant padidinti tėvams daromą spaudimą, sakoma jo knygoje.

Laikraštis “Maariv” pažymi, kad Yitzhak Shapira savo knygoje niekada nenaudojo žodių “arabas” arba “palestinietis”. Bet laikraščio straipsnyje yra frazė: “Kas temoje, tas supras.”

Paskelbimas “Maariv” jau sukėlė karštas diskusijas Izraelio interneto forumuose. Kai kurie komentatoriai kaltina šio leidinio žurnalistus neapykantos kurstymu religinių žydų atžvilgiu. Kiti sako, kad rabinas Yitzhak Shapira veikia tik savo vardu, ir labai maža religinių žydų dalis sutinka su jo išvadomis.

Nors laikraštis “Maariv” teigia, kad Yitzhak Shapira knygą galima užsisakyti internetu, padaryti tai nėra taip paprasta. Ješiva “Od Yosef Hai” neturi interneto svetainės. Internetinėse religinės literatūros bibliotekose hebrajų kalba, iš tiesų, yra knyga “Torat Melechas”, tačiau ji yra kitų autorių, apimties ir turinio.

Šaltinis Karaliaus įstatymai 

Buvęs vidaus saugumo ministras ir buvęs Shabak galva Avi Dichter radijo “Reshet Bet” eteryje pareiškė, kad teisėsaugos institucijos privalo ištirti rabino Yitzhak Shapiro veiklą ir imtis atitinkamų veiksmų.