Landsbergių karys net ir koronaviruso apsuptyje tęsia kova su paskutiniuoju Europos diktatoriumi

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/landsb... 2020-03-23 07:51:00, skaitė 914, komentavo 3

Landsbergių karys net ir koronaviruso apsuptyje tęsia kova su paskutiniuoju Europos diktatoriumi

Ž. Pavilionis (kairėje). Nuotr. facebook.com

Žmonių (Landsbergių-Šimonytės) partijos atstovas Žygimantas Pavilionis pranešė, kad privalu atkreipti visos Europos dėmesį, kad visai šalia mūsų Lukašenka tik dėl noro likti valdžioje su Kremliaus parama pasmerkia tūkstančius mūsų kaimynų mirčiai, ta patį daro ir su Baltarusijos atominės projektu.

Jis sukritikavo bandymus megzti dialogą su diktatūrine Baltarusija, mat, jo nuomone, prisidengdami dialogo su Lukašenka siekiais ir tariama Baltarusijos nepriklausomybe, kurią pats Lukašenka savo rankomis laidoja jau dvidešimt penkerius metus ir, atrodo, kad priėjo liepto galą, negalima nematyti, ką šis diktatorius daro su savo žmonėmis.

„Privalome nedelsiant atkreipti visos Europos dėmesį, kad visai šalia mūsų Lukašenka tik dėl noro likti valdžioje su Kremliaus parama pasmerkia tūkstančius mūsų kaimynų mirčiai, ta patį daro ir su Astravo AE projektu. Apgailėtina, kad švenčiant trisdešimtus Lietuvos nepriklausomybės metus mūsų diplomatinė tarnyba iš esmės aptarnauja Lukašenkos režimą ir užmiršta tiek mūsų pačių, tiek baltarusių tautos interesus“, - atskleidė politikas.

Apie tai skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo publikacijoje „Baltarusija – kaip tiksinti bomba: skaičiais patikėti neįmanoma“.

Ekspertai.eu primena, kad Ž. Pavilionis yapč pagarsėjo, kai mūsų šalies žmonėms pranešė, kad Rusija visai netoli Vilniaus rengiasi invazijai į Lietuvą, kuri bus paskutinė.

Taip pat jis pasižymi ypatingais gimnastiniais sugebėjimais, apie tai buvo skelbta publikacijoje „Konservatorių diplomatas Ž. Pavilionis apsukriai, sumaniai ir lanksčiai persilenkė dviguba“.