Ramūnas Karbauskis: Kieno tai propaganda ir ko ja siekiama – nesunku suprasti

Autorius: Ramūnas Karbauskis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ramu... 2020-04-01 12:55:00, skaitė 849, komentavo 3

Ramūnas Karbauskis: Kieno tai propaganda ir ko ja siekiama – nesunku suprasti

Konservatinių liberastų propagandistai elgiasi visiškai pagal liaudies priežodį: "kuom pats kvepia - tuom kitą tepa"

Socialiniuose tinkluose pasirodė gandai, kad galimai mažės pensijos, vaiko pinigai, bei kitos išmokos. TO NEBUS! Galiu pakartoti tai, ką ką tik pasakė ministras Linas Kukuraitis:

„Jokių išmokų mažinimas nėra svarstomas, o vaiko pinigai, senatvės, netekto darbingumo ir šalpos pensijos karantino metu visus pasieks laiku ir tokios, kokios yra numatytos įstatymuose.“

Kiek žemai turi pulti žmonės, užsiimantys tokios propagandos kūrimu, kad imtų gąsdinti senjorus, kurie dėl koronaviruso grėsmės ir taip patiria milžinišką stresą?

Dalinuosi dar vienu panašios propagandos kūriniu. Toks atvirukas, kurį matote aukščiau, dalinamas Lenkijoje gyvenantiems lietuviams. Kieno tai propaganda ir ko ja siekiama – nesunku suprasti. Šioje atvirutėje labiausia šokiruoja tai, jog puolamas Anapilin išėjęs Prezidentas A. M. Brazauskas, kuris negali atsakyti į puolimą. Šios propagandos skleidėjai yra neapsakomi cinikai, nes savo „nuopelnus“ priskiria kitiems.

Nei Prezidentas A.M. Brazauskas buvo „privatizatorius“ , nei aš išvariau žmones į emigraciją ar grobiau žemę. Kas vėjais paleido milijardus mokesčių mokėtojų pinigų, praskolino Lietuvą ir emigruoti privertė beveik milijoną tautiečių? Kas nedirbo, o kilnojo žemes po visą Lietuvą? Į šiuos klausimus gali atsakyti kiekvienas, kuris gyveno Lietuvoje pastaruosius kelis dešimtmečius. Lenkijoje gyvenantys lietuviai to gali ir nežinoti, tad tokia propaganda ten yra paveiki.

Matomai, žmonių skirstymas į „šunaują“ , „elitą“ ir „apačias“ , „apgailėtinus“ yra šios propagandos kūrėjų esybė. Šie arogancijos, pykčio pilni veikėjai kliedi valdžia, jie šypsosi į kameras, pasakoja, kaip stipriai jie susirūpinę valstybės saugumu, žmonių gerove, o savo tikslų siekimui nesibodi persekioti mirusį Prezidentą, nes jis jiems reikalingas, kaip dar vienas „priešas“.

Nešneku tik apie vieną partiją, vieną šeimą, šneku apie visus tuos, kurie net dabar, kada Tautai kyla mirtinas pavojus dėl koronaviruso, rūpinasi savo įvaizdžiu, nauda ir dar daug kuo, bet tik ne valstybe ir jos žmonėmis.

Ramūnas Karbauskis