“Ekspertai.eu” patyrė dar vieną ataką

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/eksp... 2023-11-15 18:14:00, skaitė 760, komentavo 4

“Ekspertai.eu” patyrė dar vieną ataką

Lapkričio 14 dieną atlikus kratas ekspertai.eu studijoje ir jos vadovų namuose, buvo visiškai sutrikdytas šios žiniasklaidos priemonės darbas. Konfiskuota filmavimo įranga, kompiuteriai, telefonai ir visa kita žurnalistiniam darbui reikalinga įranga.

Lapkričio 15 dieną buvo suduota dar viena ataka – po įrangos paėmimo sutriko tinklalapio ekspertai.eu veikla, jame buvusi visa informacija ištrinta ir panaikintas prisijungimas prie naujienų informacinio portalo. Įtariama, kad atėmus kompiuterius ir pasinaudojus juose esančia galimybe prisijungti prie tinklalapio, buvo sąmoningai sutrikdyta ir ekspertai.eu tinklalapio veikla.

Anksti ryte susisiekus su Audriumi Naku, buvo informuota, kad ekspertai.eu tinklalapis ir jame esanti informacija yra panaikinta ir tai padaryta piktavališkai. Audrius patvirtino, kad visa komanda aktyviai dirba ir atstatinėja tinklalapio veiklą.

Manoma, kad tokiais būdais landsbergių klanas prieš rinkimus bando apsivalyti žiniasklaidos erdvę ir sunaikinti jiems nepatogias žiniasklaidos priemones, kurios nušviečia kitokią situaciją pasaulyje bei karą Ukrainoje.

Atkreipkite dėmesį, kad žiniasklaidos priemonės “Mūsų TV”, “Būkime vieningi”, “Ekspertai.eu” nuolatos yra persekiojamos, išjunginėjamos jų bankų sąskaitos, daromos kratos, keliamos bylos, skiriamos baudos, uždarinėjami YouTube kanalai, o tokių kanalų kaip Rūtos Janutienės, Arno Klivečkos, Giedrės Gorienės niekas neliečia ir jiems kuo puikiausiai leidžia veikti, nors, atrodo, kad ir jie kritikuoja dabartinę valdžią. Tačiau yra vienas BET!

Jie nekritikuoja karo Ukrainoje ir su globalistais veikia išvien, o tai šiai šaikai yra naudinga. Visi paminėti “neliečiamieji” kaip susitarę skleidžia šeimininkams naudingą rusofobijos naratyvą, užsitikrindami sau stogą ir neliečiamumą.

Manome, kad jau atėjo laikas, kai žmonės turi pradėti sau užsiduoti klausimą: kodėl vienus naikina, o kitų neliečia?

Vaidas Žemaitis