Ar gali būti baisiau už landsbergių šaiką? Gali!

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-g... 2023-11-21 04:00:00, skaitė 812, komentavo 7

Ar gali būti baisiau už landsbergių šaiką? Gali!

Dauguma žmonių mano, kad landsbergių šaika yra blogiausia, kas nutiko Lietuvai. Realiai, nebėra skirtumo tarp dabartinių partijų, nes visos jos tapo vienodos. Todėl žmonės ieško “naujų” gelbėtojų, o tai dažniausiai būna tie patys landsbergių “atstumtieji”, nepritapėliai, kurie bando išrėkti kuo garsiau tam pačiam šeimininkui, kad “mes čia, mes būsime geresni, prileiskite mus prie lovio. Mes darysime viską, ką liepsite.”

Bistrampolio dvare buvo bandoma apvienyti visą Lietuvą, kartu su Valdu Tutkumi, kuris visus susirinkusius apgavo ir į susitikimą neatvyko. Nepavyko apsijungti ir ten susirinkusioms partijoms ar aktyviems veikėjams, kurie bet kokia veržiasi prie lovio.

Kodėl nepavyko? Ogi todėl, kad bandoma vienytis su visiškai skirtingais įsivaizdavimais – kiekvienas turi skirtingą požiūrį į dabar esančią politiką, turi visiškai skirtingus Lietuvos ateities matymus, visiškai skirtingas pasaulėžiūras.

Kviečiu pažiūrėti panoramos prigrasintą žmogelį, kuris papasakojo kažkokių girtų karininkų pasakojimus, į kuriuos buvo bandoma emocingai sutelkti visą susirinkusiųjų dėmesį. Matosi, kad žmogus visiškai nesigaudo geopolitikoje ir nesupranta, kokioje padėtyje yra Lietuva, jis aklai tiki, kad NATO saugoja ir saugos Lietuvą… Tai yra siaubo pasaka.