Ūsuotis ir vėl perėjo kelią Prezidentei S.Tichanovskajai (politinė humoreska)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-12-05 04:07:00, skaitė 1392, komentavo 2

Ūsuotis ir vėl perėjo kelią Prezidentei S.Tichanovskajai (politinė humoreska)

https://www.youtube.com/watch?v=680Yf7fqCQo

Vos per vieną savaitę neteisėtai išrinktas Baltarusijos Prezidentas Aleksandras Lukašenka du kartus bjauriai perbėgo kelią Baltarusijos Prezidentei Svetlanai Tichanovskajai, teisėtai patvirtintai į šias pareigas Lietuvos Seimo 2022 metais.

Iš pradžių šitas apsišaukėlis Lukašenka nuvyko į Dubajuje vykstantį Jungtinių Tautų (JT) klimato kaitos susitikimą COP28, vietoj Prezidentės Tichanovskajos, ir neleido mūsų Prezidentui Gitanui Nausėdai, gerovės valstybės kūrėjui, nusifotografuoti grupinėje nuotraukoje, pasipuikuoti priešakyje 198 būrio pasaulio vadovų. 

AVvXsEgb6Ia4dwPQ52Ss3gtKkU74Au3w-xemIP4xNJXhT15ZUrqKRDrUnN5qUv7HM3DU-DfMN457XcJyT0tGQa6Q_gRfATnUptiazcwOn2yN8L3OR8WpB6kapPP9Znx8FCo8aj-7jT4WhdZWI9hgvC1yZCLP7zSeSPYYitXeJmXft8zyDThnp1b19DOY6RPBqa0

Ekspertai.eu apie COP 28 susitikimą rašomą

"Renginyje dalyvavęs ir Gerovės valstybės kūrėjas, Sąjūdžio laikais įstojęs į TSRS komunistų partiją ir taip iš jos ir neišstojęs, Gitanas Nausėda pranešė pasaulio lyderiams apie pasaulinę Lietuvos lyderystę žaliosios energetikos srityje. Vėliau vyriškis Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamo transliuotojo korespondentui paaiškino, kodėl atsisakė paveiksluotis drauge su tariamu Baltarusijos prezidentu. Kokios priežastis lėmė, kad į renginį atstovauti Baltarusijos nebuvo pakviesta Baltarusijos prezidentė S. Tichanovskaja, G. Nausėda nekomentavo."

Po COP28 sekė naujas bjaurus A.Lukašenkos akibrokštas, neleidęs Kinijos žmonėms išvysti Vyties, Lietuvos valstybės herbo, išgirsti himno, pasakojančio apie Aušros Vartus, o svarbiausia, aptarti su Lietuvos - Baltarusijos Prezidente Svetlana Tichanovskaja eigą Šilko kelio tiesimo per žmudzinų laikinai okupuotą teritoriją. 

Video pasakojama, kaip klastingas diktatorius pasisavino S.Tichanovskajai priklausančias dovanas ir iškaulijo iš Kinijos vadovo Xi Jinpingo gigantišką šilko pano statomiems Nepriklausomybės rūmams Minske. Tikėkimės, kad kiniečiai apsigalvos ir jų šilkinis pano atiteks Vilniuje Svetlanos Tichanovskajos intensyviai statomam Baltarusijos Nepriklausomybės rūmui. 

Sparčiai baltarusių okupuojamame Vilniuje neliko vietos lietuvių kalbai gatvėse, greitai neliks čia vietos ir okupantams žmudzinams

https://www.youtube.com/watch?v=1xxtepg1LZ0

P.S. Pavadinau šį rašinėlį politine humoreska. O kaip kitaip pavadinti savanorišką lietuvių Tautos susinaikinimo aktą? Ar kas yra matęs tokius idiotus, kurie okupantams litvinistams savo noru atvertų valstybės vartus, įsileistų dešimtis tūkstančių okupantų į savo sostinę, maitintų kažkokį tai parazitą, vagiantį Tautos simbolius, ir jį pavadintų kaimyninės valstybės prezidentu?