Šėtono sinagoga

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-15 13:47:00, skaitė 807, komentavo 0

Šėtono sinagoga

Talmudas yra pagrindinis rabiniškojo judaizmo tekstas ir pagrindinis žydų religinės teisės (halachos) ir žydų teologijos šaltinis. Jame pateikiami tūkstančių rabinų mokymai ir nuomonės įvairiais klausimais, įskaitant žydų etiką, filosofiją, papročius, istoriją ir folklorą, ir jis yra visos žydų minties ir siekių pagrindas.

Talmudas parašytas miškine hebrajų kalba ir žydų babiloniečių aramėjų kalba. Jis buvo kuriamas dviejose pagrindinėse rabinizmo epochos žydų bendruomenėse, todėl atsirado Jeruzalės Talmudas ir Babilonijos Talmudas. Babilono Talmudas yra platesnis ir dažniausiai studijuojamas.

Talmudo studijos yra neatsiejama žydų mokslo dalis, ir dėl sudėtingo ir išsamaus jo pobūdžio jis labiau studijuojamas nei skaitomas. Talmudo studijos skatino mokymąsi remiančios institucinės ir bendruomeninės struktūros vystymąsi, todėl buvo įkurtos specialios mokyklos, kuriose kiekviena karta mokosi jo mokytis iš ankstesnės kartos.

Islamo tautos lyderis Louisas Farrakhanas jau seniai tiria žydų kultus. L. Farrakhanas ne kartą vartojo terminą "Šėtono sinagoga" kalbėdamas apie žydus. Pavyzdžiui, Farrakhanas yra pastebėjęs, kad žydai, skatinami godumo, organizavo buvusių JAV prezidentų nužudymus, nes kiekvienas iš jų kėlė grėsmę tarptautinei bankų sistemai, sukurtai žydų interesams tenkinti. Jis taip pat pasakojo, kad žydai daro įtaką juodaodžių garsenybėms ir kontroliuoja daugelį dalykų, kurie formuoja mąstymą ir žmogaus protą.

Štai kelios pastraipos iš Talmudo, kur apie gojus kalbama kaip apie gyvulius. 12 numeris yra svarbiausias šioje temoje. Jie taiko praktiką, panašią į islamiškąją taqqiya, pagal kurią jiems leidžiama meluoti netikintiesiems ir ne bendruomenės nariams. Jau girdžiu, kaip kopūstgalviai trina rankas.

1. Sanhedrinas 59a: "Žudyti gojus yra tas pats, kas žudyti laukinį gyvūną".

2. Aboda Zara 26b: "Net geriausius iš pagonių reikia nužudyti".

3. Sanhedrin 59a: "Gojus (pagonis), kuris įkalbinėja į Įstatymą (Talmudą), yra kaltas dėl mirties".

4. Libbre David 37: "Ką nors pranešti gojui apie mūsų religinius santykius prilygtų visų žydų nužudymui, nes jei gėjai sužinotų, ko mes apie juos mokome, jie mus atvirai nužudytų."

5. Libbre David 37: "Jei žydas būtų paprašytas paaiškinti kurią nors rabinų knygų dalį, jis turėtų pateikti tik melagingą paaiškinimą. Kas pažeis šį įsakymą, turi būti nubaustas mirtimi".

6. Yebhamoth 11b: "Lytiniai santykiai su maža mergaite leidžiami, jei jai yra treji metai".

7. Schabouth Hag. 6d: "Žydai gali melagingai prisiekti, naudodami įmantrias formuluotes".

8. Hilkkoth Akum X1: "Jei kas nors prisiekia, tai irgi prisiekia: "Negelbėkite gojų, kuriems gresia mirtis".

9. Hilkkoth Akum X1: "Nerodyk gailestingumo gojams".