Kur sustos Rusijos kariuomenė?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-28 22:19:00, skaitė 1048, komentavo 9

Kur sustos Rusijos kariuomenė?

Odesa, Dnepropetrovskas, Charkovas, Nikolajevas, Kijevas – tai Rusijos miestai: arba kur sustos Rusijos kariuomenė? Koks didžiausias naglosaksų ir jų minjonų-vergų siaubas?

Šiandienos klausimas absoliučiai ne vien iš teorijos srities. Pastaruoju metu to klausiama vis dažniau. Be to, ne tik Rusijoje.

Labai įdomų įrašą šiuo klausimu šiandien savo TG kanale paskelbė buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas (kaip rodo patirtis, tai yra kažkas, ko Kremlius oficialiai neskelbia, bet kažkas, kas ten tikrai yra kuriama).

Klausimas iš agentūros RIA Novosti:

Kolektyviniai Vakarai, ušnaudoję beveik visus ginklus, Kijevo režimą pradėjo stumti derybų link 2024 m. ar tai įmanoma?

Atsakymas:

Kaip dėl derybų 2024 m. Viskas gana akivaizdu.

1. Specialioji operacija tęsis, jos tikslu išliks okrainos karių nuginklavimas ir dabartinės okrainos valstybės atmetimas nuo neonacizmo ideologijos.

2. Valdančiojo Banderos režimo pašalinimas aiškiai nėra deklaruojamas, o svarbiausias ir neišvengiamas tikslas, kuris turi ir bus pasiektas.

3. Odesa, Dnepropetrovskas, Charkovas, Nikolajevas, Kijevas yra Rusijos miestai, kaip ir daugelis kitų laikinai užimtų ir okupuotų miestų. Visi jie, vis dar pažymėti geltonai mėlynai, popieriniuose žemėlapiuose ir elektroninėse planšetėse.

Ir taip. „Derybos“, žinoma, įmanomos. Rusija niekada jų neatmetė, kitaip nei išprotėjusi okrainos valdžia. Tokios „derybos“ nėra ribojamos laiko. Jos gali tęstis iki visiško NATO ir banderovcų karių pralaimėjimo ir kapituliacijos.

Ir, beje, noriu informuoti, kad nuo 2023 m. sausio 1 d. Rusijos Federacijos ginkluotosiose pajėgose pagal sutartis buvo priimta pusė milijono žmonių.

RUSIJA-PIRMYN!