M. Puidokas. Traukime Lietuvą iš pasiekto dugno – junkimės į naują sąjūdį

Autorius: Alkas.lt Šaltinis: https://alkas.lt/2024/01/17/m-... 2024-01-17 22:28:00, skaitė 1002, komentavo 6

M. Puidokas. Traukime Lietuvą iš pasiekto dugno – junkimės į naują sąjūdį

Lietuva nublokšta į dugną ir tai jau matoma net paprastų žmonių tarpe.

Į neviltį varančios kainos ir nebepakeliami mokesčiai, valdžios sprendimų absurdiškumą apnuoginančios tragiškos nelaimės ir vienas už kitą labiau šokiruojantys skandalai, žmonių supriešinimas ir šalies valdymas diktatūriniais metodais Lietuvą nubloškė į tokį dugną, kad jau ima bruzdėti paprasti žmonės.

Kartu su bendraminčiais steigiu krikščioniškąjį sąjūdį, kuris tradicinėmis vertybėmis pakeis programuojamą ir diegiamą moralinę degradaciją šalyje.

Visoje Lietuvoje po beveik 36 metų pertraukos pradeda steigtis naujas sąjūdis. Ėmiausi atsakomybės jį burti ir koordinuoti jo veiklą.

Jaučiau ir jaučiu didelį žmonių palaikymą, kurie nori jų vertybes atitinkančios ir visus bendram veikimui vienijančios jėgos. Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija, kuriai neseniai esu išrinktas vadovauti, inicijavo šio sąjūdžio kūrimą visoje Lietuvoje.

Esu įsitikinęs, kad reikia, jog mūsų Tėvynė mums būtų tikra motina, o ne vaikus nuo savęs toliau vejanti pamotė. Mes visi turime susitelkti ir pirmiausia išlaisvinti ją nuo užvaldžiusių klanų, turime susitelkti ir pasiryžti visi kartu kovoti už krikščioniškas tradicines vertybes!

Turime susiburti ir veikti drauge, kad nebūtume žeminami, gąsdinami ir patiriantys kasdienines patyčias – net ir po vieną veikiančius karius priešas greičiau nužudo nei tuos, kurie veikia išvien visu būriu ir pagal gerai apgalvotą strategiją.

Todėl matau vienintelę išeitį – visoje Lietuvoje skubiai suburti bendraminčius ir sukurti stiprią pilietinę jėgą, kuri principingai gins šeimas ir vaikus, mūsų teises į saugią aplinką nuo narkotikų ir nuo dabartinės valdžios formuojamos ir moralinę degradaciją nešančios švietimo politikos.

Jei sėdėsime sudėję rankas ir patys nieko nedarysime, mūsų vertybėms ateis galas, nes Lietuvos valdžioje vis labiau ir vis grėsmingiau įsitvirtina leftistinės politikos ideologai, kurie skatina ir šlovina tautos moralinį nuopuolį: narkotikus, genderizmą, šeimos institucijos nuvertėjimą.

Mūsų vertybės bus išstumtos. O galiausiai iškyla klausimas: o kur bus mūsų vieta tokioje Lietuvoje!?

Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija kviečia prisijungti visus, kuriems rūpi tradicinės vertybės!

Nors šio sąjūdžio lopšiu tampa Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija, tačiau tuo neapsiribojame – prie sąjūdžio veiklos kviečiamas prisijungti kiekvienas žmogus, kuriam yra svarbios tradicinės vertybės.

Kviečiami prisijungti ir aktyviai veikti visi, kurie nebenori tylėti ir nuolankiai priimti jau ne tik į suaugusiųjų, bet ir į vaikų galvas bei gyvenimus brukamo absurdo, neteisybės ir jau net atviro melo.

Manau, kad tikrai atėjo metas mums visiems kilti į kovą kaip tai darė mūsų tėvai ir seneliai, nes jei dar palauksime, bus per vėlu.

Atėjo laikas tikram sąjūdžiui visoje Lietuvoje, kuris turi apginti krikščioniškąsias vertes galime tapti tikėjimo ir sąžinės knygnešiais.

Turime kelti dvasinę kultūrą ir vidinę inteligenciją. Turime kurti mūsų bendrystę. Junkimės bendram darbui, kad atsakingai pasirūpintume tais, kurie negali pasirūpinti savimi patys – tais, kurie neturi darbo ar turi menkai apmokamus darbus, pensininkais ir neįgaliaisiais, jaunomis šeimomis.

Dabar jau tik patys galime pasirūpinti, kad Lietuva pagaliau taptų šalimi, kurios prioritetas yra kiekvienas žmogus. Sulaukėme tokio laiko, kai dabar kiekvieno iš mūsų misija – apginti mūsų vertybes ir sugrąžinti valstybę žmonėms.

Išsivadavimą iš Lietuvą ,,okupavusių” klanų valdžios neišvengiamai turime pakartoti!

Aš, kaip jaunas politikas viliuosi, kad idėja pakelti į kovą žmones, sulauks atgarsio visuose šalies rajonuose ir naujasis sąjūdis sugrąžins Lietuvą mūsų žmonėms iš dabartinės landsberginių klanų valdžios taip, kaip ir tas sąjūdis, kuris veikęs bemaž prieš 36-erius metus Lietuvai ir jos žmonėms sugrąžino laisvę ir nepriklausomybę.

Kviečiu visus aktyviai įsijungti į naujojo sąjūdžio veiklą. Svarbus kiekvienas žmogus. Laukiame Jūsų iš visos Lietuvos.

Plačiau apie sąjūdžio veiklą galite sužinoti ir registruotis bendrai veiklai mano Facebook puslapyje ir Telegram kanale.