Olga Karač pateko į baltarusių Koordinacinės Rados organizacinį komitetą ir bandys jį reformuoti.

Autorius: Žilvinas Svitojus Šaltinis: https://www.facebook.com/svito... 2024-01-18 14:38:00, skaitė 634, komentavo 0

Olga Karač pateko į baltarusių Koordinacinės Rados organizacinį komitetą ir bandys jį reformuoti.

Motina Tere... pripažinta grėsme Lietuvos saugumui Olga Karač pareiškė, jog pateko į baltarusių Koordinacinės Rados (pagrindinio baltarusių opozicijos organo) organizacinį komitetą ir bandys jį reformuoti. Rada buvo sukurta Svetlanos Cichanouskajos ofiso iniciatyva.

Taip pat Olga Karač pareiškė, cituoju:

"Į planą užpulti Lietuvą ir Lenkiją, Lietuva tokiu užpuolimu netiki, nors, jeigu paklaustumėte, tai Lietuvos politikai jums mielai pasakytų, jog tuoj tuoj juos užpuls rossija ir dėl to reikia uždaryti rusakalbes mokyklas ir ten dar kažką daryti. Mes juk suprantame, jog moksleiviai rusakalbėse mokyklose neįtakoja karinės situacijos ir niekaip neįtakos galimo rossijos puolimo. Šiandien dienai ten daug populizmo šiuo klausimu, daug bauginimų vargšams Lietuvos žmonėms."

Dar priminsiu, jog Koordinacinėje Radoje yra vienas mažiausiai vienas anti-lietuviškas ir vienas atvirų nacistinių pažiūrų rossijoje gimęs pilietis. Pastarasis turi leidimą gyventi Lietuvoje.

Nežinau ką čia ir bepridėti. Galbūt netiesa, gal Karač visgi pamelavo, jog nuo šiol bus viena iš tos Koordinacinės Rados organizatorių?

Kita vertus koks skirtumas, ane? Juk jie visi prieš Lukašenką ir už demokratiją.

Nuotraukoje: bonusas iš Olgos Facebooko ir jos miela šypsena.