DĖMESIO! Oleg Šurajev ieško fondo direktoriaus. Gal tai būsi TU?!

Autorius: Oleg Šurajev Šaltinis: https://www.facebook.com/suraj... 2024-01-19 01:29:00, skaitė 1144, komentavo 20

DĖMESIO! Oleg Šurajev ieško fondo direktoriaus. Gal tai būsi TU?!

Biškį naujienų, kad suprastumėt kas vyksta:

- Surinkom profesionalių teisininkų komandą ir ruošiam kelis variantus, kaip spręsti situaciją su verslais, kurie dirba rusijoj. Kadangi čia sudėtingas procesas, dalyvauti susitarime reikės visiems: ir visuomenei, ir politikams, ir verslams. Permetinėti atsakomybės kaip pingponge mes neleisim. Stebėsim ir sistemiškai knisim protą. Projekte dalyvauja žmonės su skirtingom politinėm pažiūrom, kalbamės su visais politikais ir ieškom sprendimo.

- Ieškome naujo fondo vadovo, bet situacija labai sunki, nes normalios algos pasiūlyti negalim, o darbas atsakingas ir sunkus. Aš vis dar galiu važiuoti ant entuziazmo, bet psichologiškai nebepatempiu darbo su keliom įmonėm, aktyvizmo ir dar noro dirbti su kultūra ir švietimu. Ir dar yra sudėtingas darbas su komedija. Deja deja. Atsisakyti kažko negaliu, bet reikia pagalbos, atsakingos ir kvalifikuotos.

- Biškį geresnės žinios: vakar Berlyne su kolegom sutarėm dėl gairių, kaip atrodys mano pirmoji normali knyga. Jau turiu darbinį pavadinimą, jau yra parašyta struktūra, liko tik išrašyti dalį knygos, tada redakcijos, vertimai, ir tikiuos pavasarį išleist. Bus dvi versijos: lietuviška ir angliška. Taip pat noriu išleisti ir ukrainiečių kalba.

- Su kolega iš Ukrainos instagrame padarėm tris postus anglų kalba apie sausio 13. Pamatė apie 200 tūkstančių žmonių, iš jų 60% ne iš Lietuvos, tai bandysim daryti daugiau angliškų informacinių dalykų žmonėms pasaulyje, kad mus suprastų.

- Greit išleisim du naujus produktus, jau ilgai dirbam prie koncepcijos – šitie kūrybiniai dalykai išlaiko sveiką psichiką.

- Vakare į Youtube paleisiu savo naujausią stand up specialą, kuris ganėtinai gilus, juodas ir žiaurus, bet ir labai stiprus, nes pagaliau išmokau ir labai greit juokaut, ir koncentruotai laikyti humorą ir imti tokias rimtas globalias temas, kaip religija, abortai, lytinis švietimas, ir mirtis.

Linkėjimai visiems. Mes visi mirsim, bet prieš mirtį dar pajudėsim.

LDiena.lt Į pagalbą Valstybės Kūrėjui!

https://youtu.be/MKftNpdAg_8