Raudonoji Armija Aušvico neišlaisvino, arba vakaroidinių fašistų blevyzgos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-31 01:15:00, skaitė 1143, komentavo 7

Raudonoji Armija Aušvico neišlaisvino, arba vakaroidinių fašistų blevyzgos

Šį kartą išmintingoji EK, o tiksliau IV euroreicho vadovė Ursula von der Leyen atvėrė savo fašistės nasrus, koncentracijos stovyklos išvadavimo metinių proga pareiškusi, kad tam tikri „sąjungininkų kariai“ išlaisvino koncentracijos stovykloje buvusius kalinius.

Net flegmatiškoje Norvegijoje, visi sukilo, o universiteto dėstytojas Glenas Disenas pasakė, kad „ES perrašo istoriją“.

Būtų logiškiau (ir dar akivaizdžiau) manyti, kad Vakaruose pareigūnai yra visiškai neraštingi idiotai, tačiau pastaruoju metu amerikiečius ir net britus tapo įprasta įvardinti kaip Aušvico išvaduotojus.

2020 metais JAV ambasada Danijoje, socialiniame tinkle „Twitter“, paskelbė apie tai, kad Amerikos armija išlaisvino Aušvicą. Iškarto jankyno banditų diplomatai buvo apmėtyti srutomis, todėl savo postą jie greitai ištrynė. O anksčiau tokią pat informaciją paskelbė rimtas fricų žurnalas „Der Spiegel“. Žinoma, fricų dienraštis buvo apmėtytas pamazgomis, todėl straipsnis buvo pašalintas, o fricų žurnalistai-neonaciai skaitytojų atsiprašė.

Tai, kas anksčiau atrodė kaip klaida, dabar yra praktiškai norma. Ir rimtoji žiniasklaida, ir politikai, ir bulvarinė spauda Vakaruose propaguoja tą pačią mintį: Aušvice krosnys nustojo veikti JAV dėka.

Žmonės, tai ne klaidos, tai sąvokų pakaitalai. Išsitatuiruokite ant kaktos – 1945 M. SAUSIO 27 D. RAUDONOJI ARMIJAI ĮĖJO AUŠVICĄ. Užsirašykite jį ant savo tapetų. Atsispausdinkite ir pakabinkite spaudinį savo virtuvėje.

P.S.

Čia yra tik du variantai. Arba tai planinė propaganda (taip kartojosi per dažnai), arba laikraščiuose ir Vakarų užsienio reikalų ministerijoje dirba ne žurnalistai, o padarai, kurie negali prieiti prie Google, kurie nemoka skaityti ir neturi pačių primityviausių istorinių žinių.