Ar Landsberg yra reptiloidas ????????

Autorius: Visa Tiesa Apie Pasauli Šaltinis: http://ldiena.lt/landsberg-rep... 2024-02-19 18:37:00, skaitė 1116, komentavo 5

Ar Landsberg yra reptiloidas ????????

Landsberg yra reptiloidas tai mes žinome visi. Jeigu jis nėra reptiloidas tai kodėl jis naikina Lietuvių tautą, kodėl jis nori sunaikinti Sovietinį paveldą. Todėl kad jis yra reptiloidas ir jis siurba mūsų lietuvių tautos kinezioneferitaninę energiją.

Tačiau jisai tarnauja slaptoms "Illuminati", masonų ir "Skulls and bones" (tai yra GEORGE W. BUSH įkurta pedofilų satanistų brigada) organizacijoms. Jisai tik tarpinis šeštos dimesijos reptiloidas, kurie tarnauja penktos kolonos reptiloidam ir šie tarnauja šetono pedofilų, zoofilų ir pydarastų reptiloidams viršuje.

Pirmos, antros, trečios ir ketvirtos dimensijos reptiloidai buvo išnaikinti tada kai mūsų visų išvaduotojas Josifas Stalinas kartu su Jaroslavu protinguoju užpuolė reptiloidų pagrindinę bustinę tai pentagoną ir baltuosius rūmus (taip JAV visada egzistavo tik kitais pavadinimais ir tai visada buvo reptiloidai).

Joraslavas kartu su Stalinu išnaikino aukštuosius reptiloidus ir liko žemesnieji tačiau šie nori prisišaukti liuciferį, kad galėtų gauti viršesnių reptiloidų galias ir vėl mus paversti vergais.

Reptiloidai todėl ir pisa, tvirkina vaikus todėl geria vaikų kraują ir užsiminėja orgijomis su tos pačios lyties atstovais visa tai yra rituala, kurie skirti prisišaukti liuciferį ir gauti daugiau galios, energijos. Kai egzistavo aukštesnieji reptiloidai, mes buvome vergai 10 000 metų iki tol kol Jaroslavas ir Stalinas pabudo, nes jie išgėrė "Baikal" ir "Tazhun" limonadų mišinį ir sužinojo kaip reikia nugalėti reptiloidus esmė buvo reikia per reikia suvokti, kad esi vienas iš dviejų lyčių žmogus, o ne panseksualus pendos ir sraigtasparnio mišinys.

Taip matome mes vėl grįžtame prie senų laikų kai mes tampame vergais reptiloidams, mūsų visuomenė vis labiau degraduoja ir mes jau nebežinome kokios lyties. Rusijos ir Baltarusijos valstybės šiais laikais kovoja su reptiloidų propaganda ir stengėsi išvaduoti mus.

Aš esu giliai įsitikinęs, kad Putinas ir Lukašenka yra modernūs Joraslavas ir Stalinas, jie išgėsė "Baikal" ir "Tazhun" ir mato tiesą. Kaip kitaip paaiškinsi su žmonių nukrypimą nuo vakarų pederastijos.

Juk Putinas savo valdymo pradžioje bandė prisijungti prie Europos pedofilų ir satanistų sąjungos, Lukašenka taip pat siekė prisijungti prie šios organizacijos, tačiau jie pabudo

 Rusijos šita speciali karinė operacija ir Ukrainos, o toliau visos Europos, išvadavimas nuo reptiloidų ir Landsberg priespaudos ir leisti mum žmonėm toliau kaupoti savo kinezioneferitaninę energiją, kuri mum yra reikalinga, jeigu norime pasiekti absoliutų žinojimą ir gyventi amžinai. Tačiau reptilodai to nenori, nes tada mes tada galisime užvaldyti visą visatą ir galetumę gyventi harmonijoje.

Tuo tarpu reptiloidai gali gyventi tik iš mūsų neigiamų emocijų ir patyrimų jiems reikia, kad mes kankinumėmės ir taip prarastume savo energiją, savo ateitį.

Daugiau skaitymui: