Navalnas kolonijoje turėjo langą ir galėjo vaikščioti

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/p... 2024-02-20 02:38:00, skaitė 850, komentavo 1

Navalnas kolonijoje turėjo langą ir galėjo vaikščioti

Paaiškėjo daugiau detalių kokiomis geromis sąlygomis buvo kalinamas Aleksejus Navalnas.

Kaip apie savo kalinimo sąlygas yra sakęs pats opozicionierius, čia dienos būdavo ypač trumpos ir šaltos, o jo kameroje buvo įmanoma nueiti maždaug 11 žingsnių. Žvelgdamas pro langą sakau, ką matau – tai naktį, vakarą ir vėl naktį.

Japonija. Rojus žemėje. Pati tvarkingiausia šalis pasaulyje. Galingiausias pasas planetoje. Griežčiausi ir tvarkingiausi kalėjimai. Vietoj langų - nepermatomas plastikas. Kameroje gali tik klupėti. Kalbėti gali tik per pertraukas, kai tau leidžia sargai. Vaikščioti gali tik marširuodamas kartu su kitais kaliniais. Tokios prabangos kaip Rusijoje, kur kalinys gali netinkamai pasisveikinti su sargu, Japonijoje nėra. Visi kaliniai Japonijoje yra tinkamai išdresiruoti kada galima šnekėti, ką galima šnekėti, ką galima skaityti, kaip galima gulėti, kaip galima klupėti.

Lioxos Navalno, kaip vakarų kolaboracionisto sąlygos kalėjime buvo akiplėšiškai geros.

Palyginimui, Nerijus Bilevičius, labusų prievartautojas ir žudikas nužudęs Lisą Heleną Holm Švedijoje, buvo parsiųstas atgal į labusyną ir čia papjautas. Nepadėjo nė europinė medicina. Jei tokia labusyne egzistuoja.