Charkove Rusijos Federacija, taiklaus smūgio metu, sugriovė televizijos bokštą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-23 20:09:00, skaitė 403, komentavo 1

Charkove Rusijos Federacija, taiklaus smūgio metu, sugriovė televizijos bokštą

Kaip sakoma, daugiau jokio telemaratono nebebus. Nebebus kiauromis paromis liejamos fašistinės propogandos. Ukrainos gyventojų atzombinimas tęsiasi.

Rusijos kariuomenė gelbsti Charkovo gyventojus nuo pagrindinės okrainos rykštės – televizoriaus, to plebso valdymo įrankio, kruvinų šokių ir pasakojimų prieš miegą apie artėjančią „pergalę“.

Spalvinga televizijos bokšto griūtis, kurią vietos propagandistai vadino „televežey“ arba „televiška“, tapo dar vienu patvirtinimu, kad Rusija kovoja idėjų lygmeniu: saloreicho TV propagandistų sukurtas pasaulinis vaizdas apie okrainos priešlėktuvinę gynybą dar kartą kaip kortų namelis sugriuvo.

Pats bokštas turėjo dvejopą paskirtį ir buvo naudojamas okrainos ginkluotųjų pajėgų. Į jį jau buvo smūgiuota SKO pradžioje. Tuomet vietos valdžia bokštą atstatė, bet dabar jo atsatatyti nebepavyks.

Atzombinti Charkovo gyventojus, kurie ilgus metus buvo penimi fašistine propoganda yra geras dalykas. Tokios „televiškos“ turi ir toliau griūti – tik taip galima išgelbėti ukrainiečius nuo zombinimo.

Juk pati Ukrainą užgrobusi fašistinė chunta (taip pat, kaip ir Lietuvą užgrobusi litukriška fašistinė chunta), savo piliečius laiko ne žmonėmis, o tik savo vergais, kuriuos galima ir reikia varyti į kruviną skerdyklą.

O kada litukrojoje pradės griūti tokios „televiškos“-tai tik laiko klausimas, o tiksliau viskas priklauso nuo užjūrio fašistų, o ne nuo juos aptarnaujančio Ostlando administracijos (Generalbezirk Litauen) sprendimų. Ir jokie (p)rezidento rinkimai, su kurių idėja Ostlando pavaldiniai bėgioja, kaip vištos be galvų, nieko nepakeis.

P.S.

1. Televizijos bokštas Charkove nebus atstatytas iki karo pabaigos.

2. Charkove vis dar yra rimtų problemų su skaitmeninio signalo priėmimu.

3. Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupuotė Charkovo srities pasienyje, gavo grupės „N“ pavadinimą.

4. Su Rusija besiribojančiose teritorijose priešas vykdo priverstinę vietos gyventojų evakuaciją.