Vienintelis prieš karą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-04-23 21:28:00, skaitė 481, komentavo 1

Vienintelis prieš karą

Po vakarykštės LRT laidos, skirtos artėjantiems Prezidento rinkimams, ilgai negalėjau užmigti. Tokia maža valstybėlė, o kiek joje bepročių, jei tarp 8 pretendentų į Prezidento postą atsiranda vos vienas adekvatus kandidatas. Gal jie ir ne visai bepročiai, o tik konformistai, subinlaižiai, apgailėtini prisitaikėliai? Tik koks skirtumas, jei tokiam moraliniam ameboidui į rankas patenka valstybė.

Išvada buvo viena: su tokiais šetonais Lietuvos neliks. Jų tikslas - Lietuvą sunaikinti. Jie baisiau už kažkada TSRS valdžiusius Chruščiovus, Brežnevus, Gorbočiovus. Ir ką gi su tais visais šetonais padarys vienas profesorius hematologas? Gal visiems tiems bepročiams nuleis sugedusį kraują, pastatys po keliolika klizmų ir įpils šviežio, globalizmo infekcijos neapnuodyto kraujo? O kas iš to, kai jų smegenys švabizmo edukuotos ir sorošų vakcinuotos, o jų ląstelės generuoja globalizmo antigenus? Vėl 3,5 (x 7) litro gero kraujo nueis per niek, virs nuodais.

Dar viena mintis. Gabūs gi tie sorošai su švabais. Sugebėjo jie mums įsūdyti tokią nuosėdą, kuri taip pati save myli, taip nori pasirodyti, bendroje ES švonderių nuotraukoje pirmoje eilėje atsistoti. 

Neliks Lietuvos, tikrai neliks, sudegs ji atominėje apokalipsėje. Per daug joje nuosėdų, kurios jos nemyli.

AVvXsEjFwvaN2JuwVAfwjRE6wN-AGW_4ZCPxqs3_NjNo7Xs_HsvBrf-CjKmShP76RbVdZQfwiRFiV5ajs0w2N14wu0_Bi6gQ_Yigs7JsPSfMCFn7sJvFBIfqzJ8h9iF8VmKNd12uc0hU1diIvUu0UF1gYeX6lzpj5FxdHghG_N9eNdkXft8qOkydwgIMllIY6ZiB

LRT TELEVIZIJOS eteryje – pirmieji kandidatų Lietuvos Respublikos prezidento rinkimuose debatai, skirti užsienio politikos temai.

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000336756