Nerandi darbo, nes esi paliegęs imbicilas? Ne bėda - eik ginti Tėvynės!

Autorius: Tikroji Kairė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-10-26 10:11:59, skaitė 7602, komentavo 0

Nerandi darbo, nes esi paliegęs imbicilas? Ne bėda - eik ginti Tėvynės!


Ne, tai ne fotomontažas

Iš Ruklos sklinda vis kraupesnės žinios. Štai spalio 21 dieną patyliukais, per daug neviešinant, artimų žmonių pulkelyje, ištikimybę Karo dievams priesaika patvirtino 1300 šauktinių ir karių savanorių. Gal kas žino kokiu būdu ir kas per DEVYNIS mėnesius iš šitų paliegėlių, distrofikų, žmonių turinčių lengvą negalios diagnozę, nulipdys tikras žudančias KARO mašinas, ar bent jau profesionaliai gausybę Lietuvos PRIEŠŲ galinčius atremti kareiviukus?

Koks pasityčiojimas iš Lietuvos mokesčių mokėtojų – šitiems paliegėliams paprasčiausiai APSIMOKA devynis mėnesius volioti durnių Ruklos poligonuose. Juk didžioji dalis ką tik po mokyklos, profkės baigimo, Maksimoj negauna net minimumo. O čia tau metams garantuotas pilnas aprūpinimas, neribotas kiekis kareiviškos košės, net visuomeninio statuso pasididinimas. 140 eurų kas mėnesį už malonų laiko leidimą Rukloje – ar ne per didelė prabanga? Juk tiek negauna didžioji dalis Lietuvos pensininkų.


Lietuvos kariuomenė - Viskas paskaičiuota!

O dabar pagalvokite – Lietuvą valdo profesionalai, mūsų vaikus mokykloje moko – profesionalai, mus gydo profesionalai, maitina, kerpa, rengia, netgi linksmina ir seksualines paslaugas teikia – profesionalės. Dar daugiau - informacinį karą „kariauja“ profesionalai: Andrius Tapinas, Užkulnis, Puklevičius, Savukynas ir kt., policijoje – profesionalai, pasienio apsaugoje – profesionalai, prezidentės ir senojo Landsbergio apsaugoje – super profesionalai. O kaip jūs pavadintumėte kariuomenės nuotraukoje užfiksuotus imbicilus?


Kontūzyta į galvą kovinė Grybauskaitės beždžionė A. Tapinas - "jis tikrai myli Lietuvą"

Leisiu sau pacituoti tokį LR Seimo narį Mečislova Zasčiurinską:

„Reikia būti stipriai nelabai galvojančiu, kad nepastebėtum paradokso. Visur profesionalai, o mūsų kariuomenei tinka per prievartą paimti vadinamieji šauktiniai. Absoliučiai neprofesionalai. Tokį absurdą pateikti visuomenei kaip patriotizmą reikia turėti išskirtinės drąsos. Nors, ciniškai pagalvojus, neišmokytas karys mūšyje – iš tiesų patriotas grynuolis.“

Kas belieka spalio 21 dieną prisiekusiems šauktiniams? Nu pavyzdžiui galima ramiai išsitatuiruoti intymią vietą puošiančią, Lietuvą ir jos simbolius šlovinančią tatuiruotę. Taip išradingai ir šauniai pademonstravus meilę savo šaliai galima ir normaliai pasilinksminti pasinaudojant išskirtine padėtimi. Nuotrauką būtinai sukelti feisbukan, kad tauta šauktinių nuotykiais pasidžiaugtų!

O mums belieka tikėtis, kad karo atveju garsiausias Lietuvos translytis padaras Agnes Landau prisimins savo pažadą:

„Jei reikia, eisiu į armiją, nors esu azerbaidžianietė ir tapatybė mano Azerbaidžianas. Ne todėl, kad esu vyras, todėl, kad Lietuvoje nėra vyrų!”

Tikroji Kairė