Situacija Ukrainoje - kodėl būtina demonizuoti Rusiją

Autorius: Budrus Pilietis Šaltinis: http://budruspilietis.lt/situa... 2015-04-03 11:03:50, skaitė 4654, komentavo 0

Situacija Ukrainoje - kodėl būtina demonizuoti Rusiją


"Atgal į TSRS"

Be monetarinės politikos suvokimo, suprasti Ukrainą ir adekvačiai įvertinti viso pasaulio situaciją nepavyks. Todėl rekomenduojame išstudijuoti svetainėje pateiktą informaciją.

V. Anelausko straipsnis – JAV žūtbūtinai kovos, kad prekyba nafta vyktų tik JAV doleriais

Kodėl iš Rusijos daromas priešas?

Viena pagrindinių priežasčių yra tai, kad Rusijos ir Kinijos sąjunga kelia grėsmę dolerio, kaip pasaulinės rezervinės valiutos, viešpatavimui, o tai reiškia Amerikos, kaip stipriausios pasaulio imperijos, pabaigą.

Mes esame didžiausios mūsų amžiuje vykusios kovos liudininkais – tai kova už dolerio viešpatystės išlaikymą – JAV ekonominio, karinio ir politinio dominavimo pasaulyje garantą – ir šis mūšis artėja į pabaigą. Nepaisant daugelio puikių pasiekimų įvairiose srityse, JAV santykis su likusiu pasauliu yra išskirtinai parazitinio pobūdžio.

Taip susiklostė todėl, kad ji kuria (spausdina) pinigus ir skolos instrumentus iš nieko, tai nereikalauja jokių pastangų, tada tuščius, auksu nepadengtus „popierėlius“ (atrišti nuo aukso standarto 1971) su kitomis šalimis keičia į prekes ir paslaugas.

Kadangi JAV doleris yra globali rezervinė valiuta, ji gali atlaikyti astronominius deficitus, kurie suriestų į ožio ragą, bet kurią kitą pasaulio šalį. JAV skolos yra pasiekę tokį lygį, jog jeigu JAV doleris staiga prarastų rezervinės valiutos statusą, Jungtinių Valstijų ekonomika sprogtų ir kristų iki bananų respublikos statuso.

Kai doleris praras rezervinės valiutos statusą, visas smūgis („nesuvartoti pinigai“) „grįš į namus“ ir infliacijos lygis pasieks neįsivaizduojamą mastą.“

Bet kuri valstybė, kuri bando atsisakyti dolerio kaip mainų priemonės, jeigu prireiks, paprastai priversta tai daryti prievarta.

Taktika yra trejopa:

1) EKONOMINĖ BLOKADA (SANKCIJOS);

2) VIDINIŲ („SPALVOTŲ“) REVOLIUCIJŲ šalyje organizavimas, vykdomas JAV specialiųjų tarnybų pagalba;

3) KARINĖ INVAZIJA.

Jeigu nors kiek gaudotės šachmatuose, bus labai lengva suprasti galios žaidimus ir kas už ko stovi. JAV nori „sutvarkyti Rusiją“, kuri padarė pirmuosius žingsnius išsilaisvinimo link ir pajudėjo už dolerio pagrįstų prekybos sistemos ribų.

Jeigu ji galėtų pulti ar subombarduoti, kaip jau ji yra padariusi su eile kitų mažų valstybių, ji taip ir padarytų, bet Rusija yra galinga šalis su nuosava didžiule armija ir branduoliniu ginklu, tad tai nėra išeitis.

Pastangos nuversti Rusijos vyriausybę iš vidaus ar inicijuoti „spalvotą revoliuciją“ irgi nelabai veikia, nes Rusijos specialiosios tarnybos veikia puikiai ir profesionaliai, kas užkerta kelius įvairaus plauko subversijoms. Tai palieka vienintelį būdą, ekonominę blokadą – sankcijas, su tikslu izoliuoti ir negrįžtamai susilpninti Rusijos ekonomiką, ir kaip mes žinome sankcijos jau yra įvestos.

Kai suvoksite tai, suprasite KODĖL Rusija yra taip demonizuojama.”

O dabar įveskite į šią lygtį Ukrainą.