Kristina Brazauskienė. Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą žemos socialinės atsakomybės moterims!

Autorius: Kristina Brazauskienė Šaltinis: https://www.facebook.com/asta.... 2018-10-23 10:02:02, skaitė 1869, komentavo 4

Kristina Brazauskienė. Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą žemos socialinės atsakomybės moterims!

Užvakar paskambino kaimynai.Sako Kristinėle eik žiūrėt savo buto,nes ten jau antra para baliavojama geriama.Butą vos prieš mėnesį išnuomavau tokiam Donaldui Sarmanauskui prisistatančiam advokatu.Atvykau į butą,prieš tai užėjau pas kaimynę Godą Ferencienę,buvusio sovietinių laikų ministro Algirdo Ferenco našlę,ji pasiūlė pasiimti fotoaparatą,dėl visa ko.

Jau tada pro duris išlindo kaimynai,sako čia eina visokie narkomanai,bomžai ir tikrai girdėjosi visokie garsai.Paskambinau į savo buto duris,ir jas atidarė visiškai girtas Donaldas Sarmanauskas.Buvo su triusikais,akių vyzdžiai išsiplėtę,nieko nesakius užėjau vidun.Mėtėsi švirkštai,alkoholio buteliai,o šalia prisistatė ir Donato sugyventinė nelegalė iš Donecko.

Kas čia dabar per bardakas sušukau,ir nufotografavau ant sofos miegančią trijulę.Nefotografuok ble,staiga atsistojo žmogysta ir bandė man trenkti buteliu per galvą.Gerai,kad kaimynas įsikišo.

Ar žinai kas aš tokia sene tu,man sušuko ji.Aš žurnalistė,rašau Lietuvos Ryte,tuoj ir tave aprašysiu kaip abudu su Brazausku apvogėte Lietuvą,pradėjo isteriškai klykti.

Čia Asta Kuznecovaitė iš Lietryčio patikslino kaimynė Irutė.Sako čia jau visą savaitę visokie neaiškūs tipai slankioja.Atvažiavo tada sūnus paėmė Donaldą Sarmanauską už pakarpos ir išmetė,o šis nubėgo į policiją ir parašė pareiškimą dėl sužalojimo.

Vėliau į butą užsuko mergina.

O jūs kas tokia?

Jūratė.

Kokia Jūratė?

Donaldo sužadėtinė.

Pasirodo Jūratė,buvusi Jonavos skyriaus Tautininkų lyderio Giedriaus Valiūno žmona slapta susitikinėjo su Donaldu Sarmanausku ir planavo bendrą gyvenimą,bet Donaldas slapta buvo atsivežęs separatistę iš Donecko.

Paprašiau Godos pasidomėti,kas yra šitas Donaldas Sarmanauskas ar jis teisininkas,ši paskambino savo draugui žurnalistui Vidui Mačiuliui kuris pasakė,kad Donaldas Sarmanauskas visai ne joks teisininkas,o sėdi Kauno darbo biržoje ant pašalpos.Pasirodo ir Asta Kuznecovaitė mano bute jau kurį laiką gyveno,nes ją išmetė už nesumokėtą nuomą ir komunalinius mokesčius,o Astos dukrą paėmė ir patalpino į internatą.

Ir tokie žmonės dirba žurnalistais,ir dar mano mylimą amžina atilsį vyrą Algirdą šmeižia.Aš nors jau ir amžiuje,bet mačiusi gyvenimo.Ir kaip gali pasitikėti nuomininkais !

Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą.

---
Feljetonas, visi veikėjų vardų sutapimai su realių asmenų vardais - atsitiktiniai.