Korumpuota aferiste Rima Baškienė teigia klinikose gavusi paslaugas be eilės

Autorius: rimabaskiene.lt Šaltinis: https://www.lzinios.lt/lzinios... 2018-11-15 13:44:47, skaitė 533, komentavo 0

Korumpuota aferiste Rima Baškienė teigia klinikose gavusi paslaugas be eilės

Seimo vicepirmininkė Rima Baškienė trečiadienį prisipažino sostinės klinikose Antakalnyje gavusi medicinines paslaugas specialiame politikams skirtame kabinete.

Pasak jos, tai buvo prieš šešerius metus.

„Buvau. Žinau, kad buvo gerklės uždegimas ir tai buvo prieš kokius šešerius metus“, – trečiadienį Žinių radijui sakė valdančiųjų „valstiečių“ atstovė parlamente, paklausta, ar lankydavosi politikams skirtame kabinete Antakalnio klinikose.

Seimo vicepirminikė teigė ėjusi į politikams skirtą kabinetą, nes nebuvo registruota Vilniuje, todėl būtų tekę keliauti į regionines klinikas.

„Buvo taip išspręstas klausimas, kad mes galėtume kreiptis ligos atveju ir gautume pagalbą“, – sakė R. Baškienė.

Pasak jos, dabar tokio kabineto Antakalnio klinikose nėra.

„Aš manau, čia nėra problema, kad Lietuvoje tik tokia problema tebūtų. Aišku, tokius dalykus reikia naikinti, neturi būtų jokių privilegijų, neturi būti jokio išskirtinumo, tačiau kiekvienas mes esame atsakingas, kad mūsų darbas, mūsų elgesys nesukeltų žmonėms nepasitenkinimo“, – kalbėjo politikė.

Vilniaus valdžia atskirą privilegijuotų pacientų eilę Vilniaus miesto klinikinės ligoninės filiale panaikino pernai. Kaip tuomet skelbė Vilniaus ir ligoninės vadovai, tokiu būdu paslaugas gaudavo parlamentarai, signatarai bei kiti politikai, daugiausia – socialdemokratai ir konservatoriai.