Gėjų "santuokų" norintis ministras Eimutis Misiūnas grasina Lietuvai baudomis

Autorius: Korupcija Šaltinis: https://youtu.be/5CTRg3SBbZM... 2018-11-17 11:51:03, skaitė 851, komentavo 1

Gėjų

Ministras teisėsaugai skundžia lapkričio 10 dieną publikuotą straipsnį: VRM ministras Eimutis Misiūnas: "Gėjai ir lesbietės įsivaikins atimtus vaikus". Ministro teigimu žodžiai antraštėje „gėjai ir lesbietės įsivaikins atimtus vaikus“ yra melas.

„Sakinys „Gėjai ir lesbietės įsivaikins atimtus vaikus“ įrašytas kabutėse, tuo vienareikšmiškai nurodant ir paskleidžiant tikrovės neatitinkančią informaciją, kad vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas tokį sakinį yra pasakęs“, – rašoma Vidaus reikalų ministerijos pranešime.

E. Misiūnas prašo išieškoti 20 tūkst. eurų žalos. Jei tokia suma būtų priteista, ji būtų skirta Lietuvos vaikų reikmėms, teigia ministerija.

Portalo straipsnyje nurodoma, kad šią poziciją ministras išsakė „Konstituciniam teismui (KT) nagrinėjant bylą dėl užsienyje juridiškai užregistruotų tos pačios lyties iškrypėlių santykių privilegijų Lietuvoje“.

„Šiuo sakiniu ir fraze „šią poziciją“ preziumuojama, kad aukščiau įrašyta pozicija (kaip antraštėje suformuluota) ministras išsakė Konstituciniam teismui. Atkreiptinas dėmesys, kad ministras jokiame Konstitucinio teismo posėdyje nedalyvavo“, – teigiama pranešime.

Rašant apie vidaus reikalų ministro poziciją, ji komentuojama portalo straipsnio autoriaus kaip pozicija „dėl tos pačios lyties iškrypėlių santykių privilegijų“, „ar užsienio pederastų santuokos turėtų būti pripažįstamos Lietuvoje“.

Vidaus reikalų ministerija taip pat teigia, kad be E. Misiūno sutikimo ir nenurodant nuotraukos autoriaus bei šaltinio yra patalpintas ministro atvaizdas, po kuriuo nurodyta tikrovės neatitinkanti informacija bei iškraipomas žodis „ministras“: „Homoseksualistų ministeris Misiūnas“.

„Suprantu ir vertinu tai, kad viešo asmens kritikos ribos yra platesnės nei privataus asmens, tačiau šiuo konkrečiu atveju nebuvo išsakyta kritika ar vertinamoji nuomonė, o paskleistos tikrovės neatitinkančios žinios“, – kalbėjo ministras.

Portale ldiena.lt straipsnis buvo parengtas po to, kai E. Misiūnas pareiškė, jog Lietuva galėtų pripažinti homoseksualias santuokas.

Už šmeižtą asmenys gali būti baudžiami bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Jau anksčiau pederastų ministeris pasižymėjo, kaip idotas su iniciatyva - "Vidaus reikalų ministras E.Misiūnas yra pavojingas idiotas su iniciatyva", o dabar akivaizdu, jis dar labiau nori sustiprinti savo idiotišką iniciatyvumą, ar iniciatyvų idiotiškumą.