Vytautas Šustauskas. BE RADIKALŲ LIETUVA NEMATYS DAR ILGAI TIESOS IR TEISINGUMO!

Autorius: Vytautas Šustauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/kls.p... 2018-11-27 23:57:37, skaitė 557, komentavo 3

Vytautas Šustauskas. BE RADIKALŲ LIETUVA NEMATYS DAR ILGAI TIESOS IR TEISINGUMO!

Vytautas Šustauskas (po 11.25 dienos mitingo Vilniuje)

SVEIKI MIELIEJI IR DALYVIAI, 

Ką tik grįžau iš Vilniaus, tai viską išdėsiu, ką mačiau ir kas buvo man į akis pasakyta snargliaus - pacano Puidoko girdėjo ir šalia buvęs Paulius, sugadino nuotaiką ir galima sakyti iš ryto. Nuėjau į SEIMO PRIIMAMAJĮ, turėjau perduoti du laiškus, ten sutikau Puidoką, labai nenorėjo paduoti rankos, bet padavė, ir po kelių minučių pasakė ''VYTAI, NESIRODYK MITINGE PRIBĖGS PRIE TAVĘS ŽURNALISTAI IR SUGADINSI MITINGĄ, NE SUGADINSI PASAKĖ, BET DISKREDITUOSI", pataisė kuris girdėjo.

Buvau apstulbęs nuo jo žodžių, turbūt ir Landsbegis nedrįstų taip man pasakyti. Snarglys, kurio tėvas vogė pinigus prisistatęs kasos automatų stovėjimo aikštelėse pogrindinių, nežinau kaip teismai ar baigėsi, bet mat jį velniai tą tėvą, kuris užaugino tokį priedurnį. Kaune niekas jo ir nežinojo, matyt tą vietą nusipirko per valstiečius.

Mitingas buvo tik garui nuleisti, nei vienas iš SEIMO narių nereikalavo Žiobienės ir Šakalienės išmetimo iš pareigų, du šarlatanai - Puteikis pareklamavo Puidoką, kad sekančiuose rinkimuose balsuotumėte už Puidoką, kaip moka net ne laikas, ir ne ta vieta kur varyti agitaciją.

Bandė žodžio prašyti, kad leistų kalbėti M. Bartašiūnaitei ir man - jokiu būdu neleido.

Tai ir tokia demokratija, kad surengtas mitingas prie tuščių Seimo langų ir du šarlatanai, vienas kuris gyrė Šimonytę, kad myli žmones, kitas tapęs POLITIKU - 20 metų tupėjęs krūmuose.

Mielieji nebuvo jokių ultimatumų, kad Šakalienė ir Žiobienė, būtų pašalintos - jos dirbs toliau, ir toliau tik gudriau bus atiminėjami ir pardavinėjami vaikai. Pamatysite, o jūs dar susirinkę paplosite ir paklausysite dainų - užsienyje lėktų langai ir kiltų tikrai rimti neramumai.

Darysime viską, kad du šarlatanai nesinaudotų tėvų skausmu. Man jų vertė buvo Kaune jau aiški, kai fifos [vaikteisistės, pagrobusios Kriaučiūnų vaikus] pasakė ir išėjo kaip avinėliai iš kabineto, aš būčiau kartu už plaukų ir jas išsitempęs.

ŽMONĖS, GALVOKITE, BŪKITE PSICHOLOGAIS IR DARYKITE IŠVADAS! KALBĖTI GRAŽIAI MOKA DABAR VISI, O YPAČ IŠ LAPUKŲ.

BE RADIKALŲ LIETUVA NEMATYS DAR ILGAI TIESOS IR TEISINGUMO! PAGARBA MILDAI.