„Ekspertai.eu“ Visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovo kreipimasis į Lietuvos Respublikos Seimo narius

Autorius: Šarūnas Puidokas Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-ekspe... 2015-05-22 10:16:33, skaitė 4342, komentavo 0

„Ekspertai.eu“ Visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovo kreipimasis į Lietuvos Respublikos Seimo narius


Šarūnas Puidokas

Gegužės 21 d. apibendrintos biografijos Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės iniciatyva pateiktas Visuomenės informavimo įstatymo pataisas priėmė Seimas.

Prieš balsuojant ir po balsavimo dėl šių pataisų pasisakė nemažai Seimo narių, taip pat ir konservatorė Rasa Juknevičienė.

Savo kalboje ji išskyrė portalą ekspertai.eu ir pareiškė, kad jo turinys yra „giliai atitinkantis Kremliaus turinį“. Kitaip tariant, Seimo narė vienareikšmiškai leido suprasti, kad ekspertai.eu portalo ir su juo susijusių žmonių veikla nukreipta prieš Lietuvos valstybę, jos nepriklausomybę.

Noriu Jus patikinti, kad konservatorės R. Juknevičienės pareiškimas neatitinka tikrovės.

Ekspertai.eu yra vienintelis priklausomas portalas Lietuvoje, kuriam nedarė, nedaro ir niekada nedarys įtakos nei Rusijos, nei Lietuvos, nei Lenkijos, nei buvusios Jugoslavijos ar kitų valstybių slaptosios tarnybos ar tų valstybių pinigai.

Todėl kreipiuosi į Jus, gerbiami Seimo nariai, prašydamas sudrausminti prieštaringai vertinamą Jūsų kolegę konservatorę Rasą Juknevičienę, nes tikrovės nesuvokimas yra rimtas ženklas rinkėjams, kurie gali imti abejoti ir visu Seimu.

Suprantu, daugelis Jūsų jau esate pripratę prie nuolatinių šios konservatorės išsišokimų ir senokai nebekreipiate į tai dėmesio, tačiau patikėkite, už Seimo sienų į šią veikėją ir jos provokacijas reaguojama jautriai – žmonės išgyvena dėl savo valstybės, matydami kaip neatsargūs, faktais nepatvirtinti „etikečių klijavimai“ viešai skamba iš Šešėlinės krašto apsaugos ministrės lūpų.

Ta pačia proga kviečiu lankytis portale ekspertai.eu, kuriame skelbiame informaciją iš įvairiausių pasaulio žiniasklaidos šaltinių, nebijome reikšti nuomonę apie paslydusius Lietuvos (ir ne tik) politikus, o ypač – nusikaltėlių pasauliui patarnaujančius mūsų šalies prokurorus.

Linkintis didelės sėkmės Jūsų nelengvame darbe –

ekspertai.eu Visuomeninių ir politinių procesų skyriaus vadovas Šarūnas Puidokas

SusijęKonservatorė Rasa Juknevičienė: portalo „ekspertai.eu“ turinys – giliai atitinkantis Kremliaus turinį