Antri metai, kaip mano gyvenime nebėra Eurovizijos. Nepajutau jokio praradimo

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2015-05-27 02:42:15, skaitė 5157, komentavo 0

Antri metai, kaip mano gyvenime nebėra Eurovizijos. Nepajutau jokio praradimo

Praėjusiais metais tik iš interneto antraščių sužinojau, kad Eurovizijoje nugalėjo barzdota moteris. Šiemet visiškai ignoruoju šį buvusį dainų konkursą, virtusi kažkokia išsigimėlių šou atmaina. Negirdėjau nei vienos dainos.

Viskas, ką apie jį žinau, yra tai, ko žinojimo neįmanoma išvengti, turint įprotį peržvelgti portalų viršutinės dalies antraštes bei FB draugjuostės srautą.

Berods, Lietuvą šiemet atstovauja mišrus kažkokio vyruko ir Baumylos duetas? Tikiuosi, kad jie nelaimės. 

Visai nepageidauju, kad tas tarptautinis freakų šou kada nors atsibastytų į Vilnių.

Senojoje Europoje Eurovizija yra suvokiamas, kaip subkultūrinis renginys, įdomus nebent netradicinių pomėgių žmonėms. Keista, tačiau Rytų Europoje tai daėjo toli gražu ne visiems. Net ir po praėjusių metų cirko, kuomet laimėjo ne daina, o ... barzda.

Čia vis dar bandoma žiūrėti į tą renginį rimtai, pergyvenama dėl jame užimtos vietos, mąstoma, kaip pataikyti į tų metų formatą, kokį fryką nusiųsti ir pan. 

Atsipalaiduokite, broliai lietuviai. Palikite tą "konkursą" tiems, kam jis išties aktualus. 

Tegul klausimas - "ką siųsti?" ir "kokią vietą užėmė?" - jaudina Lietuvos gėjų lygos, Tolerantiško jaunimo asociacijos narius ir kitus netradicinių vaikų teisių gynėjus.

Jums gi nerūpi, kas dalyvauja ir laimi europinį konkursą "Gražiausias vyro užpakaliukas"?

Tai ko jaudinatės dėl to vešliausios moteriškos barzdos ar aistringiausio vienalyčio bučinio konkurso?