Vokiečių europarlamentaras viešėjo Sirijoje

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/06... 2015-06-11 09:19:01, skaitė 2751, komentavo 0

Vokiečių europarlamentaras viešėjo Sirijoje

Europarlamentaras nuo Vokietijos, buvęs Vokietijos Nacionaldemokratų Partijos (NPD – Nationaldemokratische Partei Deutschlands) pirmininkas, Udo Voigtas, tarp birželio 3-iosios ir 7-osios dienų kartu su savos partijos delegacija viešėjo Sirijos sostinėje, Damaske.

Vokiečių delegacija susitiko su Sirijos Socialnacionalistų Partijos (SSNP) atstovais, o taip pat ir su Sirijos parlamento pirmininku, Jihad Al-Laham, Užsienio reikalų viceministru  Faisal Mekdad ir informacijos ministru Omram al-Zoubi zu bei kitais Bašaro al Asado vyriausybės atstovais.


Udo Voigtas Damaske

Udo Voigt išreiškė savo ir NPD solidarumą Sirijos piliečių kovos už šalies laisvę ir nepriklausomybę, prieš Vakarų imperialistų palaikomų islamistinių teroristų siautėjimą, atžvilgiu, pažymėjo, kad iš tiesų Sirija, kovodama už save, tuo pačiu kovoja ir už Europos tautas, sudarydama bastioną prieš Artimuosiuose rytuose platinamą vahabitinio islamizmo bacilą.

Šiuo savo vizitu vokiečių nacionaldemokratai rodo puikų tautų solidarumo ir bendradarbiavimo pavyzdį kitoms pažangioms, patriotinėms politinėms jėgoms, pasisakančioms prieš imperializmą ir Vakarų vykdomą teroristinę politiką.


Udo Voigtas ligoninėje lanko sužeistus Sirijos karius

Primename, kad Udo Voigtas ir NPD taip pat griežtai pasisako prieš Europos Sąjungą (ES) ir NATO, už Vokietijos nacionalinės nepriklausomybės atstatymą; smerkia banderininkų ir Vakarų įtakos agentų veiksmus Ukrainoje prieš Donbaso gyventojus. Tai – principingos ir nuoseklios nacionalinės nepriklausomybės linijos besilaikančios partijos pavyzdys.