PSO nužmoginimo politika: šalys privalo įteisinti abortus, prostituciją ir lyties keitimo operacijas

Autorius: ProPatria.lt Šaltinis: http://www.propatria.lt/2015/0... 2015-06-24 13:58:47, skaitė 2638, komentavo 0

PSO nužmoginimo politika: šalys privalo įteisinti abortus, prostituciją ir lyties keitimo operacijas

LDiena.lt: Taip vadinamos "tarptautinės" organizacijos, susijusios tarpusavyje ir sudarančios VIRŠVALSTYBINIUS arba ANTVALSTYBINIUS valdymo organus nuosekliai demonstruoja, koks Globaliojo Prediktoriaus nuomone turi būti ateities pasaulis: absoliučiai ištvirkęs, atsisakęs bet kokios dorovės, žmogus jame savo teisėmis ir pareigomis prilygsta bet kuriam naminiui ar fermos gyvuliui, kurio gyvenimo būdą ir taisykles nustatinės "kompetetingi" valdymo organai.

Taip kad, pamatę kokios nors organizacijos, veikiančios tinkliniu pagrindu ne vienoje valstybėje, pavadinime žodžius panašius į "pasaulinis" - žinokite, kad tai dar vienas ŽMONIJOS pavergimo ir eksploatavimo įnagis "Pasaulio Viešpačių" rankose.
---


PSO emblema vaizduoja Planetą taikinyje - kokia tiksli ir atvira metafora...

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) neseniai įsitraukė į kultūrinius karus ir išleido pareiškimą, kuriame teigiama, kad visos šalys privalo pašalinti apribojimus abortams (net vėlyvo nėštumo atveju), sudaryti galimybes lyties keitimo operacijoms ir pašalinti bet kokius kriminalinius apribojimus nesantuokiniams lytiniams santykiams, prostitucijai ir homoseksualiam elgesiui.

Šis pranešimas priimtas kaip „svarbus ir ilgai lauktas“ vienos Australijos "interseksualų" (kad ir ką tai reikštų) aktyvistų grupės dar ir dėl to, kad „jame randamas specialus skyrius interseksualiems žmonėms, kaip ir kitoms stigmatizuojamoms socialinėms grupėms, įskaitant lesbietes, gėjus vyrus ir transseksualus pderastus ir kitus iškrypėlius“ .

Pasaulio sveikatos organizacija, kuri pripažino, kad jos kompetencijos stoka tik pasunkino Ebolos viruso epidemiją, nusinešusią 11 tūkst. gyvybių, dabar skiria dėmesį ir savo resursus tam, kad skatintų seksualines „teises“.

Pranešime vyriausybės kviečiamos jauniems žmonėms užtikrinti „visapusišką lytinį švietimą“, kad šie įgautų „žinių, įgūdžių ir vertybių“ ir galėtų „priimti atsakingus sprendimus, liečiančius jų seksualinį gyvenimą“. Šios „vertybės“ pateikiamos kaip esančios priešingos tradiciškai suprantamai moralei, kuri vaizduojama negatyviai.

PSO taip pat nori, kad vyriausybės apribotų sveikatos įstaigų teisę atsisakyti teikti abortų ar reprodukcinių technologijų paslaugas.

Parengta pagal Lifesitenews.com informaciją