Belgijoje eutanazija paskirta visiškai sveikai 24 metų moteriai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/belgij... 2015-07-02 23:49:30, skaitė 3764, komentavo 0

Belgijoje eutanazija paskirta visiškai sveikai 24 metų moteriai

 

LDiena.lt: nuoširdžiai rekomenduoju nepamiršti, kad šiuo metu globalizatoriai pagal vakarietiškus lekalus visu pajėgumu prastūminėja projektą "3D" - Deindustrializacija, Depopuliacija, Debilizacija. Taip vadinamos "eutanazijos" - o paprastai tariant "žudymo neprieštaraujant", taip vadinamas "legalizavimas" - o paprastai tariant "reklama ir propaganda", tai tik vienos iš tų "D" elementas.

Kuris skirtas ne tiek fiziškai sunaikinti kuo didesnį skaičių žmonių, kiek psichologiškai perprogramuoti masinę sąmonę, įteigiant, kad žmogaus gyvenimas apskritai "neturi jokios vertės" ir visiems aplinkui yra giliai nusispjauti, kas vyksta už kaimyno durų - ar žmogus laimingas, ar žudosi, ar parduoda save organams ar šiaip parsiduoda...

Toks bejausmės ir praradusios dorovę visuomenės formavimas yra paruošiamasisi etapas sekančiai "evoliucijos pakopai" - globalizatorių suplanuotam Transhumanizmui. Ir kaip priklauso, "progresyviausios ir moderniausios" šalys šlovingai žengia šio proceso priešakyje. O mums belieka tik pasimokyti iš jų ir tikėtis, kad šalprogreso demonstratorės užsilenks anksčiau, negu mūsiškiai transhumanizatoriai spės perimti ir įdiegti Lietuvoje "gerąją praktiką".
---

Dviprasmiškai vertinamų eutanazijos įvykių Belgijoje vis daugėja: eutanazija atlikta 24 metų sveikai moteriai Laurai, kuri šią vasarą pasirinko eutanaziją dėl psichologinių priežasčių.

„Ji turėjo gerų draugų, mėgo kavą ir jai patiko teatras. Ir ji jau nuo vaikystės norėjo numirti. 24-erių Laura vis kartodavo: „Gyvenimas yra ne man“, rašė leidinys „DeMorgen“. Šią vasarą jos vidinių konfliktų, depresijos ir savidestrukcijos pilnas gyvenimas baigėsi eutanazijos dėka. Eutanazija dėl psicologinių priežasčių paskiriama tais atvejais, kai psichiatro išvada teigia, jog skausmų negalima numalšinti pacientui priimtinu būdu. Tai reiškia, kad Laura norėjo būti gydoma, tačiau jauna moteris nusprendė, kad vienintelis priimtinas „gydymas“ yra mirtis.

Panašiai padedama eutanazijos mirė Chodeljeva De Trojė (Godelieva De Troyer), 64-erių sveika belgė, kuriai buvo depresija, ir 44-erių Ana G., kuri prašė palengvinti psichologines kančias, kai ją seksualiai išnaudojo jos psichiatras, gydęs nuo anoreksijos.

Kovo mėnesį Belgijos federalinės eutanazijos komisijos vadovas informavo, kad kiekvienas metais yra atliekama 50–60 eutanazijų dėl psichologinių priežasčių. Belgijoje niekada nebuvo mėginama patraukti baudžiamojon atsakomybėn už piktnaudžiavimą eutanazija.

Panašiai vyksta ir Nyderlanduose: juose vien 2013 m. atliktos 42 eutanazijos dėl psichologinių priežasčių, taip pat 97 žmonėms, sirgusiems demencija.

Kanadoje vasario mėnesį buvo anuliuotas draudimas dėl asistuojančios savižudybės ir dabar leidžiama padėti mirti žmonėms, kurie patiria fizinį ar psichologinį skausmą. Panašiai kaip Belgijoje ir Nyderlanduose, Aukščiausiasis Teismas nurodė, kad pagalba numirti dėl psichologinių priežasčių gali būti grindžiama subjektyviomis priežastimis.

Šaltinis: lifesitenews.com