Vokietijoje vietos rinkimų metu "Antifa" smogikai LEGALIAI terorizuoja AfD partijos narius. O kaip elgiasi Lietuvos valdžiagyviai?

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2020-03-12 18:01:00, skaitė 942, komentavo 10

Vokietijoje vietos rinkimų metu

Norite sužinoti, kaip vyksta "demokratiniai rinkimai" Europos Sąjungos pagrindinėje ir pačioje "demokratiškiausioje" narėje - Vokietijoje? Prašau.

Patriotinės vokiečių partijos "Alternative fur Deutschland" rinkiminės agitacijos stendas Miunchene, vietos savivaldos rinkimuose. Maža to, kad priešais jį surengta visų spalvų jungtinė partinių konkurentų antidemonstracija, bet patį stendą ir AfD agitatorius užgulė, apstumdė, o vėliau ir suniokojo agitacinę medžiagą "Antifa" smogikai.

https://youtu.be/XXAF5XEVW8s

Nepadėjo net tvarką prižiūrintis policijos pareigūnas, bandęs atitraukti "Antifa" smogikus per leidžiamą "antiprotestui" atstumą. Iškviestas policijos pastiprinimas irgi veikė stebėtinai švelniai prieš gatvinius banditus.

Štai taip atvirai yra susidorojama su politiniais priešininkais, kovoje dėl valdžios lovio Vokietijoje...

Tai ko jūs tikitės iš valdžią Lietuvoje užgrobusios ORGANIZUOTOS VAGIŲ ir BANDITŲ GAUJOS? "Mūsiškiai" išgamos potencialius konkurentus nužudo vos tik pajutę bent menamą grėsmę: Pranciškus Šliužas ir Kęstutis Čilinskas yra geriausi to pavyzdžiai.

---

Angriff / Überfall auf AFD-Stand am 11. März 2020 Mariahilfplatz. Wahlkampf Kommunalwahl. Terror?

Die Polizei kam, und versuchte, die Antifa abzudrängen. Die Stadtratskandidatin Misha Bösenecker filmte das ganze Geschehen. Der Münchner Merkur / TZ hatte eine kurze Notiz in der Mittwochsausgabe über einen anderen Überfall auf einen AfD-Infostand.