Mes žinome iš šventųjų mokymų

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-03-28 15:07:00, skaitė 923, komentavo 8

Mes žinome iš šventųjų mokymų

Iš Šventųjų Mokymų mes žinome, kad Dievas padarė mus baltais, nes Jis nori, kad būtume balti, ir Jis nori, kad liktume balti ir visais būdais praktikuojame baltumą.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas suteikė mums laisvos valios lygį, kad galėtume pasirinkti savo gyvenimo būdą ir taip įrodyti, kad esame verti. Tie, kurie pasirenka Dievo baltumą dėl tamsos, yra mylimi Dievo, nes jie turi būti palikuonys. Tie, kurie pasirenka blogį ir tamsą, bus nubausti Dievo.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas yra visur, ir žinome, kad tai reiškia, kad jis egzistuoja Kvanto egzistavimo lygmenyje ir yra kažkokia jėga ar energija, arba laukas, arba dvasia.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas vykdo savo valią per gamtos jėgas ir būdus bei darydamas įtaką žmonėms ir įvykiams ir kad Jis šimtmečius dirbo siekdamas išugdyti baltuosius žmones, kurie yra pasirinkti jo valiai šiame pasaulyje ir kurie yra riba norint tapti nauja rūšimi.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad esame priversti tapti tokiais, kurie virsta Ubermenschu arba tokiu, kuris bus aukščiau žmogaus, kuris bus naujos rūšies žmogus, kuriam nebebus našta galimybė sulaikyti galimybę veistis su šių dienų žmonėms - kuriuos pakeis „ Ubermensch“ , kad Dievo meilė ir teisingumas atneštų pasauliui.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas nekenčia baltųjų, kurie klaidina, arba kurie tyčia neturi baltųjų vaikų, arba kurie turi per mažai vaikų, arba kurie praktikuoja homoseksualumą, o ne vyro / moters lytį ir todėl nepadeda įgyvendinti Dievo turimo evoliucijos plano. mums kaip Jo išrinktajai rūšiai.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas myli baltuosius, kurie išlieka gryni ir užaugina daugiausiai baltųjų vaikų.

Iš Šventųjų Mokymų mes žinome, kad mūsų baltoje odoje yra šventumas ir beveik stebuklingas aspektas ir kad Dievo planui yra svarbu išlikti baltiems ir išplėsti savo baltumą, veisiant juos maksimaliai.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad Dievas įsikiš, jei ir kada pasirinks.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad turime būti saikingi visuose dalykuose, kad neturime kenkti kitiems, kurie reiškia, kad mes nedarome jokios žalos, ir kad su visais dalykais turime elgtis gyvai ir taip vadinamuose negyvuose.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad visada turime su savimi turėti šventos formos simbolį, kuris parodo mūsų tikėjimą Dievu.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad turėtume būti kiek įmanoma atskirti nuo visų ne baltaodžių žmonių.

Iš Šventųjų Mokymų mes žinome, kad visi ne baltieji žmonės mums kelia pavojų, tiesiog būdami šalia mūsų.

Iš sakralinių mokymų mes žinome, kad norint būti baltaisiais, reikia turėti du baltus tėvus. Kito kelio nėra.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad turime gyventi laimingą, džiaugsmingą, išpildytą gyvenimą - visada baltame kontekste.

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad turime klausti visko: Ar tai naudinga baltaodžiams?

Iš šventųjų mokymų mes žinome, kad turime melstis du kartus per dieną, vieną kartą atsibudę ir prieš pat eidami miegoti.