Bilas Geitsas: planetos COVID-19 galimas užkrėtėjas ir skiepytojas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-20 07:23:00, skaitė 18269, komentavo 12

Bilas Geitsas: planetos COVID-19 galimas užkrėtėjas ir skiepytojas

Bilas Geitsas, įkūrėjas Microsoft ir labdaros fondo Bill & Melinda Gates Foundation, kuris investavo šimtus milijonų į Pasaulio sveikatos organizaciją ir vaistų pramonę, vykdė skandalingas trečiojo pasaulio vaikų skiepijimo programas. Dabar Bilas Geitsas kovotojas Nr.1 saugant žmoniją nuo COVID-19. JAV prezidento Donaldo Trampo aplinkoje sklinda gandas, kad Bilas Geitsas prikišo nagus prie coronaviruso SARS-CoV-2 sukūrimo. Daug įdomių faktų apie Bilo Geitso veiklą nesenai pateikė R-F.Kenedis jaunesnysis savo ataskaitoje. Labai įdomi ir Masačuseto technologijų universiteto mokslininko Dr.Shiva Ayyadurai nuomonė, kuri patvirtina, kad COVID-19 isterija, sukelta pasaulyje, yra naudinga Bilui Geitsui ir kitiems jo apipjaustytiems tautiečiams Cukerbergui, Klinton ir kt.

Masačuseto technologijos universiteto sisteminės biologijos srities mokslininkas dr. Shiva Ayyadurai vokiečiams papasakojo:

https://youtu.be/z1blpjk2gQg

Žurnalistė: Bilas Geitsas pasakė interviu per Vokietijos televizijos 1 kanalui, kad reikės paskiepyti 7 milijardus planetos gyventojų.

Dr.Shiva Ayyadurai: Medicinos isteblišmento istorijoje yra tradicija kaltę suversti virusui. Incidentas įvyko, mums reikalingas kaltininkas. Koronavirusai buvo visada ir visur. Aš turių jų dalelių ir jūs jų turite, kokiam tai variante. Savo organizme mes nešiojame virš 80 trilijonų virusų. Aš gyvas mikroorganizmų fabrikas, jūs irgi. Reikia suprasti, jeigu imuninė sistema nusilpusi, tai vyksta senatvėje, ar kitose nepalankiose sąlygose, pas imuninę sistemą prasideda perteklinė reakcija. Jeigu išsireikšti techniškai, tai kuomet motore veikia ne visi cilindrai, o vienas ir jis bando jų galią kompensuoti. Jeigu atsiranda perdėta reakcija, tai atakuojami ne tik virusai, bet ir audinių ląstelės. SARS koronavirusas eina į plaučius, kiti eina į kitas organizmo dalis, poliovirusai eina į nervų audinius nugaroje. Esant padidintai reakcijai, šios ląstelės bus pažeistos. Daug žmonių dėl to paralyžiuoja. Sava nusilpusi imuninė sistema ima atakuoti savo savininką. Kodėl gi izoliuojamos visos ekonomikos sistemos? Kodėl sveikiems žmonėmis ir žmonėmis su rimtais susirgimais yra skiriamas vienodas gydymas? Ekonominės sistemos sunaikinamos, kas yra fundamentali perdėta reakcija.

600.000 žmonių jau dabar JAV miršta nuo širdies ligų. 500.000 kiekvienais metais JAV miršta nuo vėžio, 340.000 miršta dėl gydytojų kaltės ir dar 200.000 dėl medikamentų. 1,6 milijonus žmonių kasmet paguldoma gydyti į ligonines. Kodėl šiais atvejais neuždaroma ekonomika? Jei visuomenės sveikata mums svarbi, tai reikia kalbėti ir apie antsvorį. 30 procentų JAV gyventojų turi antsvorį. Kodėl čia nesustabdo ekonomikos? Kur visi karantinai ir ekonomikos izoliavimas? 54 procentai JAV paauglių turi autoimuninius susirgimus. Vienas iš penkių paauglių turi kokį tai nervų sutrikmą.

Tai, ką mes matome, yra nesubalansuotas požiūris į mediciną, nes visa kitą nenaudinga farmacijos gigantams. Jiems nenaudinga imtis tikrų problemų, tai žmonės turi suprasti. Kur ekonomikos režimas dėl širdies ligų? Gydytojų klaidų? Antsvorio? Tai nevyksta, nes tai rezultatas veiksmų maisto ir farmacijos koncernų. Šios tiesos nenori nušviesti centrinės MIP, nes jiems moka maisto ir farmacijos koncernai. Jeigu mes norime sužinoti tiesą ir kalbėti moksliniame lygyje, tai reikia tai daryti. Apie skaičius nereikia kalbėti plačiame spektre, o reikia lyginti, nes kalbama apie visuomenės sveikatą.

Korespondentė: Jūs pasakojate apie didžiausią apgavystę. Ar galite papasakoti, kaip pasais buvo apgautas.

Ne visas pasaulis. Aš bendravau su daugeliu žmonių, daugelis pasipiktinę. Darbininkai JAV vis labiau pyksta.

Pakalbėkim apie politikus, kurie leidžia save apgauti.

Nevykęs bendradarbiavimas, iki pat susiliejimo su MIP, įvykęs susiliejimas valdžios su stambiomis klinikomis, farmacijos gigantais, atvedė prie to, kad labai nedidelė grupė žmonių gali kontroliuoti naratyvą. Tai net ne suokalbio teorija, Roberts, Chomskis apie tai gerai rašė. Aš galiu apie tai kalbėti atvirai. Aš turėjau pilną tyrėjo stipendiją iš Masačuseto technologijos instituto (MIT), buvau nominuotas nacionaliniam inovacijų ir technologijų medaliui, aš ne kažkoks beprotis, aš žinau visiškai tiksliai, kad mokslininkai, akademikai tapo dalimi didelės akademijos. Po konstitucijos pakeitimo mes netekome didžiųjų mokslininkų. Dabar pas mus tik akademikai, kurie prisitaiko. Ir daugumas tai mato. Mano draugai iš MIT man sako: „Tai, ką tu kalbi, visiškai teisingai, bet aš to pasakyti negaliu, man reikia išlaikyti šeimą.“ Man pasisekė, aš išradėjas, kuris dar pats uždirba, pas mane savo mokslo įstaiga, aš niekam neskolingas. Šventa mokslininkų pareiga yra tai, kad sakyti tiesą. Ir aš čia sakau tiesą. Visa tai liks istorijoje. Tai pats didžiausias melas kurstantis baimę. Tai siekia trijų tikslų. 

Pirma. Ekonominės sistemos sunaikinimas. Ir labai rimtai JAV. 17 milijonų žmonių jau dabar prarado darbą. Čia matome aiškiai planus suformuluotus farmacijos gigantų, PSO ir epidemiologijos tarnybų planus skirti privalomą gydymą. Jeigu jų paklausyti, po 6 mėnesių vairavimo teisių jūs taip paprastai negausite. Pasakys: „Kur jūsų pasas su skiepais?“ Arba nueiti į fitnes klubą ar į diskoteką. Tai yra todėl, kad farmacijos gigantai praranda pinigus. Metai iš metų. Jūs tik pažiūrėkite skaičius. Virš 30 procentų mažiau skiriam tyrimams ir vystymuisi. Tendencija auga. Ir galima galvoti, kas investuoja į tyrimus, tai tie gauna daugiau dotacijų. Bet jie gauna 30 procentų mažiau dotacijų. Nes jie supranta, kad jų produktai yra nuodai. Todėl jų naujas verslo modelis remiasi skiepais. Medikamentų gamintojus galima paduoti į teismą. Nuostolių kompensacija kainavo 5 milijardus dolerių per pastaruosius 13-14 metų. Tai labai brangu, didelės rizikos, mažas pelnas. Gali užtampyti po teismus. Ir nėra tokių rizikų skiepuose. Jiems netaikomos tokios pačios taisyklės, kaip vaistams. Juos vadina biofarmacija.

Antra, gamintojų negalima paduoti į teismą. Ačių F.Kenedžiui ir politikai, kuri gina farmacijos gigantus. Juos galima paduoti į vienintelį teismą vakcinų reikalams, kurį reguliuoja JAV vyriausybė.Tai reiškia, kad mokesčių mokėtojas už tai moka. Mainstrimo MIP apie tai niekur nerašoma.

Kaip supratau, jūsų didžiausias rūpestis – priverstinė medicina. Geitsas Vokietijos televizijoje pasakė, kad reikia paskiepyti 7,5 milijardo žmonių. Apie ką čia kalbama?

Štai, prašom. Bilas Geitsas neišmano biologijoje. Jis kilęs iš turtingos šeimos. Jį parinko ir, neva, jis išmano ką daro. Todėl, kad jis pavogė pinigus iš biudžeto. Fondas turėtų mokėti mokesčius. Jie tuos pinigus pervedė į Bilo ir Melindos Geitsų fondą. Jis turi tapti gelbėtoju visų planetos juodaodžių. Tai rasizmas. Tai, ką jis daro, yra institucinis rasizmas. Principe, jo tikslu yra priverstinė medicina. Pažiūrėkite į jo partnerius: Hilari Klinton, Markas Cukerbergas, CDC, stambūs farmacijos koncernai, tai ir jo draugai iš jo bendravimo rato. Šie žmonės nori įvesti priverstinę mediciną iš viršaus. Kodėl? Labai paprastai. Jie eina paskui pinigus. Tai septyni trilijonai dolerių per metus nuolatinės apyvartos farmacijos industrijai.

Bet kaip tai dirba, jei pilnai, ne tik JAV, sustabdyti ekonomiką? O iš kitos pusės yra farmacijos koncernai, kuriems tai yra naudinga.

Ne gali gauti, o gaus naudą.

Bet kaip tai siejasi. Pilnai sugriauti ekonomiką ne tik JAV, tam, kad kelios farmacijos įmonės gautų pelną? Neatrodo, kad tai naudinga.

O jūs paskaičiavote? Jūs paskaičiuokite ir pamatysite, kad tai net labai naudinga. Pas mus farmacijos industrija trilijonų dolerių vertės, kuri vadinasi BIG farma, ir šita struktūra ritasi žemyn, žmonės nebeperka vaistų. Pažiūrėkite į kainas širdies preparatų, medikamentų diabetikams. Jos krenta ir jiems reikalingas naujas verslo modelis. Ir šitas modelis skiepai ir ląstelių terapija. Tai vadinasi biologiniai preparatai ir jiems nereikia praeiti tuos pačius griežtus testus. Jie apeina visus teisminius ginčus. Farmaciniai koncernai mato, kad jų farmaciniai preparatai netenka pozicijų, jie neveikia. Vis daugiau žmonių gyvena sveikai ir juos reikia priverstinai vakcinuoti. Apie tai ir kalba ir reikia suprasti, kad tai nėra kalbos apie nacijas. Yra jėgos, kurios peržengia nacijų rėmus, juos vadina globali elita. Egzistuoja jie iš tiesų? Žinoma, egzistuoja. Jie investuoja ne į JAV, jie investuoja globaliai ir už valstybės sienų. Tai yra fondai, kaip Geitsų fondas, Klintonų, arba Marko Cukerbergo. Tie žmonės patys sau vyriausybė. Jie ima milijardus dolerių iš mokesčių mokėtojų, įneša į savo fondus ir šiuos fondus panaudoja tam, kad diktuoti visuomeninę tvarką. Jūs balsavote už Bilą Geitsą? Aš nebalsavau. Jūs rinkote Marką Cukerbergą, aš nerinkau. Jūs balsavote už Klintonus? Ne. Bet jie diktuoja visuomeninę tvarką. Iš viršaus į apačią.

JAV Labdaros fondai skirti apvogti visuomenę

JAV labdaringumas yra ne tikslas, o priemonė, dūmų užsklanda. Negalima neigti, kad labdara jos pradiniame, neiškraipytame pavidale Vakaruose dar išlieka, bet ji neturi beveik nieko bendro su institutais, kurie vadinami labdaros fondais. Ypač tai pastebima JAV, kuri yra LF gimtinė.

JAV Labdaros fondų (LF) tyrinėtojos Joan Roelofs knygoje „Fondai ir visuomenės politika: pliuralizmo kaukė“ (Joan Roelofs, Foundations and Public Policy: The Mask of Pluralism, SUNY Press, Albany, 2003) pateikia priežastis lemiančias, kam Amerikos milijardieriai sukuria labdaros fondus.

1. Mokesčių lengvatų gavimas, nes LF dalinai ar pilnai atleidžiami nuo pelno mokesčių. Dar daugiau, kad išvengti peveldėjimo mokesčių, palikimo kapitalai pagal testamentą gali būti perduodami į trastinį LF valdymą, o paveldėtojas gali gauti teises į dalyvavimą valdant šį fondą. Tai finansinio charakterio priežastys.

2. Galimybė veikti į socialinius ir politinius procesus kaip LF šalyje, taip ir už jos ribų. Tai socialinės-politinės priežastys.

3. Aukotojų imidžo pagerinimas (kompanijų, bankų, privačių asmenų). Be to, korporatyviniai aukotojai padidina savo konkurencingumą. Tai priežastys susijusios su įvaizdžiu.

JAV labdaringumas yra ne tikslas, o priemonė, dūmų užsklanda. Negalima neigti, kad labdara jos pradiniame, neiškraipytame pavidale Vakaruose dar išlieka, bet ji neturi beveik nieko bendro su institutais, kurie vadinami labdaros fondais. Ypač tai pastebima JAV, kuri yra LF gimtinė. (plačiau apie labdaros fondus čia).

Bilo Geitso rankos ant coronaviruso Italijoje

Il Giornale pranešė, kad Bill & Melinda Gates Foundation vykdo COVID-19 tema 48 projektus 24 Italijos miestuose. Keista, ar ne? JAV trūksta įrangos, sanitarijos ir higienos priemonių, o šios šalies mokesčių mokėtojų pinigus pavogęs Bilas Geitsas juos tratina kažkur Italijoje.

Italijoje Bilas Geitsas finansuoja eksperimentus su italų ligoniais. Italai tapo jo eksperimentiniais triušiais. Čia bandoma amerikiečių Inovio kompanijos vakcina nuo koronaviruso.

Suprantama, kad šis grobuonis sprendžia pasaulio pinigų valdovų užduotis. Plėšrūnams pakvipo trilijonai už visos planetos gyventojų skiepijimą nuo SARS-CoV-2 , kurį jie patys sukūrė. Toks tad yra apipjaustytas ir išsigimęs šių šetono tarnų rūpestis žmonijos gerove.