Šėtono ženklu 666 pažymėti Bilo Geitso „skiepai“ COVID-19. Sąmokslo prieš žmoniją faktai be jokios „sąmokslo teorijos“ (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-05-03 05:12:00, skaitė 1589, komentavo 12

Šėtono ženklu 666 pažymėti Bilo Geitso „skiepai“ COVID-19. Sąmokslo prieš žmoniją faktai be jokios „sąmokslo teorijos“ (video)

Vakar pasirodė nauja Nikitos Michalkovo laida „БесогонTV «У кого в кармане государство?» (Šetono išvarymo TV „Kieno kišenėje valstybė“), kurioje pasaulinio garso rusų režisierius ir aktorius Nikita Michalkovas pateikė rinkinį faktų apie pasaulinių „elitų“ vykdomą nusikaltimą prieš žmoniją, kurio pavadinimas - COVID-19. Tarp kitų šokiruojančių faktų yra ir Bilo Geitso šiais metais gautas patentas su velnio ženklo numeriu 666. Tai patentas pasaulio gyventojų „skiepijimo“ mikroschemomis nuo COVID-19.

Reikia priminti, kad Bilas Geitsas finansavo COVID-19 viruso sukūrimą. Tai irgi patvirtinta dokumentais, kaip ir tai, kad virusas dirbtinis. Tai patvirtino JAV prezidentas Donaldas Trampas.

Michalkovas savo video pateikia įrodymus, kad Rusijos valstybė yra valdoma satanistų, kurių tikslas – rusų tautos sunaikinimas.

https://youtu.be/MEtaaNNuVCI

P.S. Velniai, kurie valdo Rusiją, pasistengė, kad Nikitos Michalkovo laidą apie juos išmestų iš Rusijos televizijos kanalo. Autorius apie tai ir pasakoja naujame video: