Delfi redaktorei įteiktas šaukimas į Prancūzijos teismą

Autorius: Stanislovas Tomas Šaltinis: Delfi redaktorei įteiktas ša... 2020-05-04 19:09:00, skaitė 1297, komentavo 8

Delfi redaktorei įteiktas šaukimas į Prancūzijos teismą

 LDiena.lt gavo pranešimą iš Austrijoje politinį prieglobstį nuo Lietuvos respublikos persekiojimo gavusio vis dar Lietuvos piliečio Stanislovo Tomo, apie tai, kad skandinavų judo-oligarchato bankams priklausančios Lietuvos žmonių Masinio Durninimo Priemonės pavadinimu "delfi.lt" redaktorė yra realiai patraukta atsakove Prancūzijos teisme dviejose bylose. Jai jau dabar bendroje sumoje gręsia 250 000 eurų baudomis ir vieneri metai kalėjime.

Maža to, ateityje planuojama apskritai uždrausti Masinio Durninimo Organo pavadinimu "delfi.lt" veiklą vienoje iš didžiųjų Europos Sąjungos valstybių - Prancūzijoje, kas neabejotinai taptų pretekstu užkardyti "delfi.lt" durnalistų dezinformacijos platinimą visoje Europos Sąjungos teritorijoje.

Dabar akivaizdu, kokiu tikslu išgama ir politinė prostitutė Šakalienė taip energingai stumia prostitučių paliuosavimo nuo baudžiamosios atsakomybės įstatymą (o faktiškai - prostitucijos legalizavimą) - tam, kad jai po sekančių Seimo rinkimų ir jos draugėms durnalistėms, liktų bent vienas legalus būdas užsidirbti pinigus.
---

Prof. Dr. Stanislaovas Tomas

Sveiki,

Turiu garbę pranešti, kad DELFI redaktorei Rasai Lukaitytei-Vranauskienei yra įteiktas šaukimas į jau antrosios baudžiamosios bylos posėdį, kuriuoje ji kaltinama tuo, kad apšmeižė advokatą prof. dr. Stanislovą Tomą tuo, kad jis neva ne advokatas, ne profesorius ir ne daktaras. 

Kadangi kaltinamoji Rasa Lukaitytė-Vranauskienė šmeižė advokatą dėl rasinės ir religinės neapykantos, neigė nacių nusikaltėlius ir padirbinėjo Jungtinių Tautų dokumentus dėl Deimantės Kedytės, pirmoje baudžiamojoje byloje jai gresia 90 000 € bauda Prancūzijos valstybės naudai, 50 000 € žalos atlyginimas advokatui Stanislovui Tomui ir pareiga lankyti paskaitas apie demokratijos vertybes. Antroje baudžiamojoje byloje kaltinamajai gresia 1 metai kalėjimo, 45 000 € bauda ir 65 000 € žalos atlyginimas.

Artimiausiu metu advokatas Stanislovas Tomas planuoja pradėti ir trečiąją baudžiamąją  bylą DELFI redaktorei. Pavykus trečiai baudžiamai bylai, DELFI portalas bus uždraustas Prancūzijos teritorijoje.

Pagarbiai

--
Prof. Dr. Stanislovas TOMAS, PhD (Sorbonne), LLM, DEA, MRes, LLB, BA
Russian Foreign Attorney-at-law practicing in Sèr
Web: http://www.legalstrategy.eu
Youtube: https://goo.gl/eH4x9C
Blog: http://www.eurolitigation.eu