Ugnius Kiguolis: „Ačiū, Samai, už emocinį protrūkį“

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-05-06 11:43:00, skaitė 915, komentavo 7

Ugnius Kiguolis: „Ačiū, Samai, už emocinį protrūkį“

Labas, Samai, seniai matėmės. Įdomiai sugebi trimituoti savo nuomonę. Kadangi jau kaip ir liepei mane linčiuoti tai šiek tiek sveiko proto tau pačiam.

– Sauliau, kokia yra jūsų bendra nuomonė apie skiepus?
– Aš manau, jog reikia būti tiesiog visišku bepročiu, kad nesuvoktum, jog skiepai išgelbėjo žmoniją nuo daugelio ligų, kurios tik dėl skiepų buvo išnaikintos.

Gerai, kad manai, o realybėje didžioji dalis ligų buvo išnykę dar iki masinio vakcinavimo įvedimo. Bet to mokykloje nemokina. Tiki įteigta propaganda, pagal kurią sveikas žmogus tau atrodo pavojingas ir dėl sveikų žmonių plinta ligos. Apie ligas, jų istorijas, sužinoti kiek prie kokios ligos išnaikinimo prisidėjo masinė vakcinacija rekomenduoju knygą: Suzanne Humphries, MD - Dissolving Illusions. Disease, Vaccines, and the forgotten history.

– Ar kuriam iš jūsų vaikų arba jums buvo pasireiškusi šalutinė reakcija po skiepo?
– Ne, mums niekada nieko nebuvo. Kadangi aš savo įmonėje visus darbuotojus paskiepiju nuo gripo, tai vieną kartą savo akimis mačiau, kaip mano darbuotoją išbėrė. Tai normalu, alerginė reakcija, mes visi esame jautrūs vienaip ar kitaip.

Džiugu, kad tau nebuvo, O ką galėtum pasakyti tėvams, kurių vaikams vis tik buvo? Kurie palaidojo savo atžalas, kurių atžalos tapo invalidais, kurių atžalos, arba jie patys, įgavo autoimunines ligas? Vakcinų šalutiniai poveikiai, jų dažnumas, bei kontraindikacijos išvardintos prie kiekvienos vakcinos, jų informaciniame lapelyje. Jos taip pat skelbiamos įvairių šalių duomenų bazėse.

– Ką galėtumėte patarti tėvams, kurie dėl skleidžiamos dezinformacijos dvejoja skiepų nauda?
– Aš manau, kad gydytojai turėtų profesionaliai suteikti visą informaciją tėvams, ypač abejojantiems, interneto suklaidintiems, labai aiškiais, paprastais žodžiais, nepuldami į sudėtingus terminus, pateikdami elementarių pavyzdžių. Ir, aišku, uždrausti visokiems kepeniams ir kiguoliams apskritai kalbėti. Aš pareikalaučiau jų atsakomybės, nes jie laisvai kalbėdami nesąmones skatina infekcijų protrūkį ir tokiu neatsakingumu kelia sumaištį. Tai yra antivisuomeninė veikla. Absoliučiai. Juos reikėtų patraukti į baudžiamąją atsakomybę už tokius dalykus.

Samai, pareikalauk! Turi pinigų gi. Lets do this. Teisme paskaitysime apie šalutinius poveikius ir jų dažnumą, paskaitysime abiejų pusių mokslinę informaciją, pakviestume abiejų nuomonių medikus, mokslininkus, kurie pasidalintų savo patirtimi. Primenu, aš visada pasisakau tik už vakcinas, už saugias ir efektyvias vakcinas. Keista matyti iš tavo lūpų besiveržiantį fašizmą. Buvo laikai, kai Rockenrolas buvo draudžiamas ir už tokią muziką dainininkai buvo persekiojami. Sekant tavąja mintimi, už velnio neštą BIX muziką reiktų patraukti tave baudžiamojon atsakomybėn. Juk ji tokiu neatsakingumu, tokiais tekstais skatina sumaištį, skatina alkoholio vartojimą, tai yra antivisuomeninė veikla. Ką galėtum pasakyti mainstreaminės žiniasklaidas skleidžiamai dezinformacijai, kurios dalimi dabar esi ir pats?

– Galbūt mes kaip nors kitaip galėtume pagerinti informacijos apie vakcina sklaidą, kaip manote?
– Pavyzdžiais ir kalbomis. Nes jeigu leidžiama kvailiams kalbėti, tai reiškia turėtų kalbėti ir tie, kurie normaliai suvokia situaciją ir yra atsakingi.

Samai, ar pavyzdžiais, kuriems ne taip pasisekė, kaip tau ir tavo seimai, galime informuoti visuomenę? Ar tokius pranešimus reikia uždrausti?

– Ar palaikote idėją dėl privalomų skiepų, nuo kurių priklauso visuomeninis imunitetas?
– Taip, nes, iš tikrųjų, čia nėra kalbama apie kokį nors pasirinkimą ar žodžio laisvę. Čia yra kalbama apie mūsų visuomenės sveikatą, ir jeigu nesiskiepijantys sukelia riziką aplinkiniams, jie neturėtų gyventi tarp žmonių.

Samai, visuomeninis imunitetas visų pirmiausia įgyjamas dėka gyvenimo būdo, mitybos, bei tiesioginio susidūrimo su įvairiomis ligomis. Būtent tai, kai kurios valstybės ir daro bandydami suvaldyti Covid. Visuomeninį imunitetą, kuria ne tik vakcinos. Natūraliai įgytas visuomeninis imunitetas yra šviesmečiais kokybiškesnis, nei vakcinos sukurtas.Taip, tu visiškai teisus, dėl higienos normų galime susitarti. Higiena ir kanalizacijos atsiradimas yra esminė tų "siaubingų" ligų išnykimo priežastis. Bet va prievolė skiepyti žmogų, kai vakcina turi įvairius šalutinius poveikius, įskaitant ir mirtinus, tai jau fašizmas.

– Ar kada pačiam teko dvejoti skiepų nauda, ypač kai buvo skleidžiama informacija apie vakcinų sudėtį, akcentuojamas aliuminio adjuvantas ir t.t.?
– Aš nesu nei chemikas, nei mokslininkas, nei medikas. Aš pakankamai pasitikiu sistema, kuri yra gerai išdirbta. Yra tas aliuminis, ir kas? Tegul būna.

Samai, jei tau apie aliuminio hidroksido poveikį papasakotų mokslininkas daugiau kaip 20 metų tai nagrinėjantis, pvz Chris Exley, ar naratyvas pasikeistų? Suprantama, kad nesi nei chemikas, nei mokslininkas, nei medikas, tai jų nuomonę irgi cherypickinsi pagal geriau tau skambančia?

Draugus ir priešus pažinsi per Karantiną. Jau buvo laikai, kai viena visuomenės dalis žudė kitą visuomenės dalį.

Keista, kad tokius laikus nori sugrąžinti.

Matyt susitiktume priešingose barikadų pusėse. Tikiu, kad šį emocinį protrūkį sąlygojo karantinas. Sėkmės tau. Daugiau informacijos apie skiepų šalutinius poveikius, mokslines studijas, jų saugumą ir efektyvumą galima rasti asociacijos "Firmus Medicus" svetaineje.