Katinai, šunys ir Vilniaus Tarybos pederastas

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/katinai-sun... 2015-07-25 09:18:03, skaitė 3290, komentavo 1

Katinai, šunys ir Vilniaus Tarybos pederastas

Ne taip senai, birželio 27 dieną, vienas Dievo nubaustas pilietis iš Didžiosios Britanijos, labai gerbiamas ir vertinamas Vilniaus liberalų ir net jų pasikviestas į sostinės Tarybą spręsti Vilniečių reikalus, viešai pareiškė, kad jis „pisa“ Lietuvą (1). Ne todėl, matyt, liberalai ant to pederasto supyko, kad taip jų valstybę jis niekina, kurioje jie gyvena, kurios duoną valgo, kurioje jie savo vaikus augina ir kurios įstatymus privalo gerbti, bet tam lytiniam aktui jiems kol kas, matyt, per didelė Lietuva pasirodė.

O kaip kitaip, jei valstybę jie gerbtų, tai šiukšlę, valstybę niekinančią, būtų iš savivaldybės tuojau pat išmetę, iki pačių Britų salų nuspyrę. Bet ne, pabarė, gal pamanė, kad dar neįveiks valstybės pi.ti, per silpni, palaukti reikia, pasitreniruoti?

Kad liberalams veltui negaišti brangaus laiko prieš Lietuvos išp….ą, rekomenduoju pirmai pradžiai pasitreniruoti jiems su naminiais keturkojais. Jų tiek daug Vilniaus mieste valkiojasi. Galėtų iš Anglijos, Olandijos ar iš dar kur kokį šios srities „specialistą“ pasikviesti, į Miesto Tarybą kooptuoti, gera patirtimi pasidalinti. Ką čia tas jų nususęs pederastas, moteriškas pėdkelnes ir sijoną apsimovęs (2).

Štai ponia Dominyk Lesbirel iš Olandijos į Vilniaus savivaldybę tikrai tiktų. Vertėtų į šią ponią jiems atkreipti dėmesį (3). Po vyro – katino, su kuriuo ji gyveno laimingoje santuokoje 16 metų, mirties ši katino našlė nutarė ištekėti už savo šuns. Santuokos iškilmės bus transliuojamos per jos sukurtą portalą. Liberalai, nepraleiskite šio reginio!

Nuorodos:

1. http://www.komentaras.lt/naujienos/ar-liberalai-tyledami-isreiskia-pritarima-keiksmazodziams-pries-lietuva?lang=

2.http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/na_ir_ka_vilnieciai_issirinko_i__valdzia_su_sokiruojanciomis_nuotraukomis/,offset.25,coments.1

3.http://www.marryyourpet.com/

Petras Gulbinskas,
Vilniaus gyventojas nuo 1951 metų