KORONĖS DURNYNAS: COVID-19 testas TEIGIAMAS ožkai, papajai ir avinui... Tyrimus atliko oficiali laboratorija!

Autorius: Rokas Radža Šaltinis: https://www.facebook.com/Green... 2020-05-11 12:18:00, skaitė 1007, komentavo 4

KORONĖS DURNYNAS: COVID-19 testas TEIGIAMAS ožkai, papajai ir avinui... Tyrimus atliko oficiali laboratorija!

Ką dabar pažiūrėsite nėra fake news, tai nėra sąmokslininkų sapalionės, tai yra tikra ir reali situacija, kurią galite patys patikrinti.

Tanzanijos prezidentas Džonas Magufuli (John Magufuli) pateikė informaciją apie falsifikuojamus COVID-19 testų rezultatus. Jis liepė paimti Covid-19 tyrimo mėginėlius iš įvairių vaisių ir gyvūnų bei pasiųsti į oficialią "prieš korona viruso pandemiją kovojančią" laboratoriją, nieko jiems nepasakius, kad pažiūrėti, kokie rezultatai grįš...

https://youtu.be/4beMym9cW24

Jūs nepatikėsite: Vaisiai, gyvūnai turi CORONOS VIRUSĄ!!!

KAIP TAIP GALI BŪTI?

Gal jau pagaliau bus metas jums atsibusti ir nebetikėti skaičiais ir žiniasklaidos melu, gana save mulkinti ir žemės vabalu laikyti, atsistok žmogau ir savo akimis pažvelk į šį pasaulį, negi per tiek metų nesijautei apgautas? Negi nejautei neteisybės?

Laikas pradėti klausinėti ne žmonių facebook'e ar kaimynų, bet savęs ir sužinoti ar tikrai nuoširdžiai tiki LNK TV3 15min t.t...

Kodėl Švedijoje ramu? Kodėl ten nėra katastrofos? Nes jie tiesiog nesutiko dalyvauti šiame spektaklyje. O šalyse, kur sutiko, žmonės pradeda pabusti, eiti į gatves ir kovoti. Bet juos bando nutildyti, sukelti baimę, bando suimti nekaltus žmones, tokius kaip jūs, atima vaikus iš rankų, sodina į furgonus mentų, paauglius, kurie jūsų vaikų bendraamžiai tiesiog metami ant žemės kaip šiukšles, nes jie laikomi nusikaltėliais.

Negalvokit, kad taip tik svetur ir bus, jeigu niekas nepasikeis, tai gali daeiti ir iki mūsų.. Ir viskas tik dėl žodžio laisvės ir žmogaus pasirinkimų. Ne dėl pinigų kovojam, ne dėl daiktų, bet savo pačių moralinės gerovės.

Kitiem gal ir bus gerai, kad juos seks 24/7, žiūrės iš kur pinigai ateina, kur išeina, girdės kiekvieną pokalbį, varys nuodus per vaistus, jeigu jiems tai tinka, tai lai būna jie bandymų žiurkės, bet tie, kurie nori gyventi su savo galva, turėti savo gyvenimą ir nemirti nereikšminga mirtimi prašau nebijoti, nes tik baimė sukūrė visa šitą chaosą, gana bijoti.

Laikas kilti ir atstatyti pasaulį žmonėms, o ne valdžiai!