GLOBALISTAI pasinaudodami PSO paskelbė: Europa turi ruoštis antrajai koronaviruso bangai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pso-... 2020-05-15 22:02:00, skaitė 933, komentavo 1

GLOBALISTAI pasinaudodami PSO paskelbė: Europa turi ruoštis antrajai koronaviruso bangai

GLOBALISTŲ valdymo įrankio – taip vadinamos, «Pasaulios sveikatos» (PSO) atstovo teigimu, sulėtėjęs koronavirusas nereiškia greitos pandemijos pabaigos. Šalims nereikia skubėti panaikinti dėl pandemijos įvestus karantino apribojimus

Europa turėtų pasiruošti antrajai koronaviruso infekcijos bangai, kuri galėtų kilti rudenį, interviu dienraščiui „Daily Telegraph“ pareiškė Pasaulio sveikatos organizacijos Europos biuro vadovas Hansas Kliugė (Hans Kluge).

PSO atstovas taip pat perspėjo, kad rudens sezonu galima laukti gripo ar tymų bangos. Kliugė pažymėjo, kad dabar yra „laikas ruoštis, o ne švęsti“. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad kai kurios šalys, įvedusios apribojimus kovai su COVID-19, pradeda juos panaikinti, tačiau, jo manymu, tai gali būti skubotas sprendimas.

Kliugė pabrėžė, kad sulėtėjęs atvejų skaičiaus augimas nereiškia greitos pandemijos pabaigos.Kovo 11 dieną Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė naujos koronavirusinės infekcijos COVID-19 pandemiją.

Naujausiais PSO duomenimis, pasaulyje užfiksuota daugiau kaip 4,3 mln. užkrato atvejų, daugiau nei 295 tūkst. žmonių mirė.Lietuvoje užregistruoti 1523 ligos atvejai, 965 žmonės pasveiko, 54 žmonės mirė.Šalyje dėl koronaviruso nuo kovo 16 dienos paskelbtas karantinas, jis pratęstas iki gegužės 31 dienos, tačiau sąlygos sušvelnintos.

SN inf.