Protestai prieš COVID-19 karantiną Vokietijoje, vyriausybės atsisakymas priverstinės vakcinacijos. Šamiras apie Švedijos ir Baltarusijos pergalę

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-17 23:17:00, skaitė 1086, komentavo 7

Protestai prieš COVID-19 karantiną Vokietijoje, vyriausybės atsisakymas priverstinės vakcinacijos. Šamiras apie Švedijos ir Baltarusijos pergalę

Vokietija atsisakė priverstinės COVID-19 vakcinacijos planų. Apie tai pranešė Vokietijos vyriausybės kanceliarija. Kanceliarijos vadovas Helge Braun pabrėžė, kad vakcinuos tik tuos, kas to pageidaus. Interviu media grupei Funke jis pranešė, kad būtų gerai, jeigu daugelis būtų vakcinuoti, tačiau kiekviena turės laisvą pasirinkimą.

„Jeigu vakcina, tikimės, atsiras greitu laiku, kiekvienas, kas panorės, galės vakcinuotis. Tas, kas nenori vakcinuotis, pats bus atsakingas už savo infekavimo riziką“.

Kanceliarijoje tikisi, kad vakcina plačiam naudojimui atsiras iki sekančių metų vidurio. Tuomet bus galima kalbėti apie „pandemijos“ pabaigą: „Kuomet bus vakcina, nereikės daugiau jokių apribojimų, mes galėsime grįžti į normalų gyvenimą“, pranešė Braun.

Vakar, kaip ir gegužės 9 dieną, Vokietijoje vyko masinės demonstracijos prieš COVID-19 priedanga vykdoma piliečių konstitucinių teisių neteisėtus suvaržymus ir vakcinacijas satanisto Bilo Geitso nanovakcinomis. Demonstracijos vyko Berlyne, Štutgarte, Miunchene, kituose miestuose.

Protestai prieš COVID-19 karantiną Vokietijoje, vyriausybės atsisakymas priverstinės vakcinacijos. Šamiras apie Švedijos ir Baltarusijos pergalę (video)

Vokietijos liberalsatanistinė spauda neturi galimybės paneigti pinigų šeimininkų organizuojamo žmonijos naikinimo faktų, todėl protestuotojus ženklina „suokalbių teorijų šalininkais“, dešiniaisiais ir kairiaisiais ekstremistais, kitokiomis etiketėmis.

Anksčiau Vokietijos Bundestage gegužės 15 dieną buvo planuojama priimti įstatymą dėl imuninių pasų ir privalomos vakcinacijos. Neįvykusi pinigų šeimininkų Covid-19 „pandemija“ tapo pretekstu atlikti Europos gyventojų priverstinę „vakcinaciją“ Bilo Geitso užpatentuotais nanočipais, pažymėtais šetono ženklu 666.

Niekas neneigia COVID-19 susirgimo, niekas neneigia mirčių nuo koronaviruso žmonių su susilpnintu imunitetu, tačiau priemonės, kurių ėmėsi PSO ir daugelio šalių vyriausybės buvo nesavailaikės, neadekvačios ir isteriškos, lydimos nupirktos žurnalistikos falsifikatų dėl Bergamo grabų ir kitokių siaubo filmo kadrų iš ligoninių, kurios buvo perpildytos tik todėl, kad daugelio šalių sveikatos priežiūros sistema neatlaikė kovos su liberalizmu ir buvo praktiškai sunaikintos. Ten kur liberalizmui nepavyko pasiekti galutinės pergalės prieš mediciną, ant grindų gulinčių ligonių nebuvo, jiems pakako ir lovų, ir daktarų. Tokios valstybės pavyzdžiu yra Vokietija, kurioje iki kanclerio Gerhardo Šrioderio (kancleriu buvo 1998-2005 metais) dominavo valstybinė sveikatos apsaugos sistema. Europoje buvo dvi valstybės, kurios nepakluso satanisto Bilo Geitso finansuojamos PSO diktatui. Tai Švedija ir Baltarusija. Jos laimėjo.

Apie situaciją Švedijoje šiandien papasakojo šioje šalyje gyvenantis Izraelio-Rusijos publicistas Izraelis Šamiras „Spec. kanalo“ reportaže pavadintame „Kodėl Švedijoje nėra COVID-19 epidemijos“. Jo ankstesnis interviu čia.

Šamiro nuomone, liberalai nori pratęsti koronaviruso Lockdown iki begalybės. Jie agituoja už antrąją koronaviruso bangą. JAV Viskonsino valstijos Aukščiausias teismas atšaukė karantiną. Tai svarbus žingsnis. Liga yra, mirusių yra, bet visa tai ne taip baisu, kaip buvo teigiama. Švedija ir Baltarusija atsisakė į vesti karantiną. Yra apribojimų, bet galima gyventi be karantino. Švedija pasielgė teisingai.

https://youtu.be/Jp4qUrQaepA

Mano skelbiama informacija apie situaciją Baltarusijoje FB buvo blokuota samdomos fakenews Delfi.lt. Ką gi mano Izraelis Šamiras apie situaciją Baltarusijoje? Jis Baltarusiją ir Švediją stato į vieną COVID-19 laimėtojų gretą. Jų pergalę užtikrino nesugriauta sveikatos apsaugos sistema.