Ugnius Kiguolis: Kodėl SAM vėl vėluoja su būtinų saugos priemonių prievolės įvedimu?

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-05-18 11:53:00, skaitė 1013, komentavo 3

Ugnius Kiguolis: Kodėl SAM vėl vėluoja su būtinų saugos priemonių prievolės įvedimu?

Štai MSN cituodama "The SUN" praneša, jog Australų daktaras teigia, kad Corona virusas gali būti platinamas... bezdint... Ypač tų, kurių testo tyrimas buvęs teigiamas.

Ne visi ekspertai su tuo sutinka, bet gal vistik dėl viso pikto, kad apsaugoti save ir aplinkinius nuo šios ypatingai baisios ir mirtinos ligos, nuo kurios vis dar nėra net vakcinos, reikia saugotis ypatingai kruopščiai?

Jei vis dar privaloma (uždarose erdvėse) nešioti apsaugines kaukes, tai kodėl vis dar nėra prievolės nešioti pampersus ir taip keliamas pavojus visiems žmonėms?

Policija turėtų bausti piktybiskai nenešiojančius pampersų, ir ypač drįstančius laidyti šnypštūnus. Jie pavojingi visuomenei ir turėtų būti izoliuojami savivaldybės parinktose patalpose, jei nesuvokia, kad turi saviizoliuotis.

Sąmoningi piliečiai, kuriems rūpi jų ir žmonių aplink juos sveikata, privalo ne tik nešioti kaukes, dėvėti pirštines, bet ir pasirūpinti pampersais, ypač būdami pliaže.

Be pamperso net negali būti kalbos apie bandymą eiti į maisto prekių parduotuves. Ir aš labai tikiuosi, kad greičiau Vilnius paleis appsą, kuris rodys tuos piliečius, kurie negerbia, nesaugo kitų ir nenešioja pampersų.

Tikiuosi ministras kuo greičiau imsis atitinkamų priemonių, kad užkirsti kelią viruso plitimui ir visų nesąmoningų piliečių izoliacijai arba kontrolei.
Būkite sąmoningi.