D. Trampas: „Sorošistų – Demokratų“ nuolatiniai bandymai apkaltinti visus oponentus ryšiais su Rusija yra „psichinio nukrypimo“ požymis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/d-tr... 2020-05-21 11:55:00, skaitė 915, komentavo 0

D. Trampas: „Sorošistų – Demokratų“ nuolatiniai bandymai apkaltinti visus oponentus ryšiais su Rusija yra „psichinio nukrypimo“ požymis

Kaip žinome, Lietuvoje didžioji dauguma politikų yra lojalūs JAV Demokratams, todėl šis Donaldo Trampo pastebėjimas dalinai skirtas ir Lietuvos „Landsgrybistams“ bei Sorošo valdomai „nepriklausomai“ žiniasklaidai, kuri visus nesutinkančius su „Landsgrybine“ numone, apjuodina ir jiems prilipdo „rusiškas“ etiketes

JAV prezidentas Donaldas Trampas mano, kad demokratų nuolatiniai bandymai apkaltinti visus oponentus ryšiais su Rusija yra „psichinio nukrypimo“ požymis.

Trampas prisiminė Tulsi Gabbard, kuri dalyvavo lenktynėse dėl demokratų kandidatų į prezidentus. Dėl savo pozicijos daugeliu klausimų, kurie dažnai prieštaravo bendrai demokratų linijai, ji ne kartą buvo kritikuojama partijos narių.

„Pažiūrėkite, kaip jie užsipuolė senatorę Tulsi Gabbard. Jie sakė — „tu Rusijos agentė“. Aš jos nepažįstu, bet žinau, kad ji nėra Rusijos agentė. Vėliau jie užsipuolė Žaliųjų partijos gydytoją (lyderę) Džilę Stein (Jill Stein) — sakė, kad ji yra Rusijos agentė, aš jos nepažįstu, bet žinau, kad ji nėra Rusijos agentė. Šie žmonės serga. (JAV Atstovų rūmų pirmininkė Nensi) Pelosi yra serganti moteris. Ji turi daug psichikos problemų“, — antradienį sakė Donaldas Trampas žurnalistų akivaizdoje.

Anksčiau paaiškėjo, kad JAV Senato teismų komitetas birželį pradės rengti FTB tyrimą dėl Donaldo Trampo kampanijos štabo.

Sausio mėnesį Gabbard pateikė ieškinį buvusiai demokratų kandidatei į prezidentus Hilarei Klinton už tai, kad ji anksčiau buvo pavadinta „Rusijos numylėtine“. Politikė jai padarytą žalą įvertino 50 milijonų dolerių.

Spalio mėnesį Klinton interviu „Campaign HQ podcast“ išvadino Gabbard „mėgstama Rusijos kandidate“, o 2016 metais Žaliųjų partijos kandidatę Džilę Stein — „Rusijos agente“. Abi kandidatės pasipiktino dėl Klinton pareiškimų ir pavadino ją „karo kurstytoja ir korupcijos įsikūnijimu“.

Lietuvos Sorošo gaujos laukia sunkūs laikai

Lietuvoje veikia Klintoninės -Sorošo gaujos pakalikų armija su „Landsgrybistais“ , „Tapinais“, „Laurinavičiais“ ir „Greitais Ramanuskiais“ priešakyje, kurie ir atlieką visuomenės kiršinimo vaidmenį, juodindami ir klijuodami „Rusijos“ etiketę kitaip mąstantiems žmonėms.

Šiai gaujai priklauso ir didžioji dauguma žiniasklaidos, kuri dosniai yra finansuojama iš Sorošo fondų. Iš Donaldo Trampo veiksmų matosi, kad Trampas ėmėsi ryžtingos kovos, prieš JAV užvaldžiusią mafiją, kurios čiuptuvai veikia visame pasaulyje.

Egidijus Paulauskas