Lietuva skyrė 100 tūkst. eurų su koronavirusu kovojantiems JAV medikams

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-05-21 21:42:00, skaitė 1033, komentavo 6

Lietuva skyrė 100 tūkst. eurų su koronavirusu kovojantiems JAV medikams

Kokiais būdais moka duoklę žvaigždėtai dryžuotam hegemonui marionetiniai antiliaudiniai režimai?

Nieko nestebina, kad Jungtinėms Amerikos valstijoms visos “demokratiškos” šalys, taip dabar vadinamos XXI-o amžiaus kolonijos, moka duokles. Perka didžiausios pasaulyje karo nusikaltėlės ir teroristės JAV ginklus už trigubą kainą, didina savo varganų šalių indėlius į didžiausios pasaulyje teroristinės organizacijos NATO (JAV ) karinį biudžetą, perka dempingo kainomis niekam nereikalingas JAV “prekes”, pagamintas Kinijoje, JAV “paslaugas”, kurios kenkia tokių paslaugų gavėjui, ima “kreditus”, kurie neišeina iš JAV bankų sąskaitų vietinėms tautoms visai nereikalingiems projektams, atsiskaito JAV žaliu beverčiu pjaustytu popieriumi “doleriu”, nuo kiekvienos transakcijos dalį atiduodami JAV vagims ir tarptautiniams aferistams, pagaliau už JAV žalia bevertį pjaustytą popierių (100 JAV dolerių vertės kupiūros gamybos savikaina yra lygi 0,04 USD!) JAV kolonijų marionetiniai fašistiniai režimai parduoda savo šalių resursus ir nacionalinius interesus.

Ir tai dar nėra JAV kolonijinių režimų liokajiško padlaižiavimo išradingumo riba. Kai kurie itin parsidavę antiliaudiniai režimai sugeba itin įsiteikti dolerių spausdinimo mašinai JAV ir vergiško nuolankumo ekstazėje savo nugaras išriesti tik L.Linkevičiui pasiekiamomis pozomis.

Lietuvos , nepriklausomos, suverenios ir vienos iš skurdžiausių “demokratinių” valstybių, vyriausybė trečiadienį nutarė skirti iš savo vargano biudžeto 100 tūkst. eurų paramą Pensilvanijos valstijai, siekiant padėti su koronavirusu kovojantiems JAV medikams. Už skirtas lėšas bus perkamos Lietuvoje pagamintos apsaugos priemonės šios valstijos medikams bei kitų kasdien žmonių gyvybes gelbėjančių tarnybų darbuotojams. „Tebesitęsiant pandemijai, solidarizuojamės su amerikiečiais skirdami paramą JAV medikams ir kitų už gyvybių išsaugojimą kovojančių tarnybų darbuotojams“, – pranešime teigė premjeras Saulius Skvernelis.

„Dar kartą patvirtiname transatlantinio ryšio, be kurio neįsivaizduojamas Lietuvos ir viso regiono saugumas, stiprinimo svarbą“, – sakė Vyriausybės vadovas. JAV šiuo metu yra viena iš labiausiai pandemijos paveiktų valstybių pasaulyje. Lietuvą ir Pensilvanijos valstiją sieja glaudūs ir ilgalaikiai ryšiai. Vyriausybės teigimu, 27 metus besitęsiantis Lietuvos kariuomenės ir Pensilvanijos nacionalinės gvardijos bendradarbiavimas yra puikus mūsų tvarios partnerystės su JAV pavyzdys.

Ar įmanoma dar labiau … … JAV ?

Net Linas Linkevičius, politinės kamasutros tarptautinės klasės meistras, stipriai abejoja, ar jam pavyks perspjauti šį Lietuvos Vyriausybės atsidavimo JAV rekordą. 

Lietuvos žmonės tikisi, kad Donaldas Trampas įteiks savo COVID-19 paramos 1200 USD vertės čekį JAV 5-os kolonos – Lietuvos konservatoriams, liberalams, socdemams, valstiečiams, tautininkams, liaudininkams, nacistams, fašistams, nacionalistams – veikėjams? Akivaizdu, kad nėra pasaulyje ištikimesnių JAV patriotų, nei Lietuvos JAV 5-a kolona.