Vaidas Žemaitis: Pedofilijos naujienos

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2020-05-29 15:29:00, skaitė 1763, komentavo 5

Vaidas Žemaitis: Pedofilijos naujienos

Apžvelkime Lietuvoje ir visame pasaulyje nuskambėjusio pedofilijos skandalo paskutinių dienų naujienas. Vaizdo reportaže paliesta skaudi tema, žiniasklaidos bandymai nuslėpti pedofilijos klanui nepalankias naujienas ir informaciją.

Apžvelkime paskutiniuosius įvykius ir pabandykime susidaryti bendrą vaizdą. Šį vaizdo įrašą, greičiausiai, bus bandoma pašalinti, todėl kviečiu visus pasidalinti juo socialiniuose tinkluose.

Aktyvios nuorodos:

Kongresmenas Krisas Smitas, JAV Atstovų Rūmų Tomo Lantos Žmogaus Teisių komiteto vice-pirmininkas ir Užsienio Reikalų komiteto vyresnysis narys padarė šį pareiškimą dėl Lietuvoje prasidėjusio buvusios teisėjos ir parlamentarės Neringos Venckienės teismo proceso

Panevėžio apygardos teismo atstovė Jolita Gudelienė informavo, kad teismas priėmė visų keturių nukentėjusiųjų civilinius ieškinius: L.Stankūnaitė pateikė ieškinį dėl 20 tūkst. eurų neturtinės žalos, jos dukra – 50 tūkst. eurų, policijos pareigūnas – 2 tūkst. eurų, o antstolė – beveik 29 tūkst. eurų ieškinį.

Visi turbūt žinote Lietuvą juodinantį pedofilijos skandalą, apie kurį jaunesnioji karta net nežino, nes tai įvyko prieš 8 metus. Šį kartą paaiškėjo įdomūs faktai, o galbūt ir atsakymai, kodėl portalas Lrytas.lt ir jo žurnalistė Asta Kuznecovaitė galimai gina pedofilus, o kovotojus už tiesą vadina „violetiniais patvoriniais“

Vaidas Žemaitis Lekstutis