COVID-19 „pandemija“– kelias į konclagerį. ANTIFA – koronavirusinė SA

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-20 12:51:00, skaitė 1062, komentavo 0

COVID-19 „pandemija“– kelias į konclagerį. ANTIFA – koronavirusinė SA

Po to, kai 12 bankininkų šeimų 1913 metais JAV įsteigė privačią Federalinę rezervo sistemą, jie pasaulio gyventojus vis bando paversti beteisiais vergais ir suvaryti į konclagerį. Pirmasis bandymas buvo 1917 metais. Tuomet už vakarų bankininkų pinigus buvo suorganizuotas bolševikų perversmas Rusijoje. Po jo sekė buvusios Rusijos imperijos tautų genocidas.

Kitas pasaulio pinigų šeimininkų mėginimas suvaryti pasaulio tautas į konclagerį buvo Hitlerinis fašizmas. Efreitorių Šekelgruberį iš fekalijų krūvos ištraukė ir į aukštumas iškėlė vis tų pačių transnacionalinių bankininkų pinigai.

COVID-19 pasaulinė afera – trečias bandymas pasaulio gyventojus suvaryti į konclagerį. Yra daugybė įrodymų, kad COVID-19 buvo sukurtas JAV karinėje biologinėje Fort Detrick laboratorijoje, o baigiamose šių eksperimentų stadijose dalyvavo Kinijos Uhanio laboratorijos mokslininkai (mano bloge www.lebionka.blogspot.com ir www.manolietuva.com per tris praėjusius mėnesius pateikta dešimtys tai įrodančių publikacijų).

Pasaulinio masto feikinės COVID-19 tikslas – suvaryti pasaulio gyventojus į elektroninį konclagerį, per prievartą vakcinuoti sveikatai žalingomis „vakcinomis“ tam, kad paženklinti, fiziškai naikinti. Bilas Geitsas savo vakcinų „efektyvumą“ jau įrodė Indijoje ir kitose šalyse, kur suluošino ir numarino milijonus žmonių.

Didžiausi COVID-19 suokalbio piktadariai yra nesąžiningi medikai ir žiniasklaidos atstovai, kurie kiekvieną dieną kelia melagingą COVID-19 isteriją.

Žemiau pateikiu kelis aktualius video apie melagingą COVID-19 „pandemiją“, jos tikslus ir pasekmes ekonomikai:

https://www.youtube.com/watch?v=HM5a_KNtFDE

ANTIFA – koronaviruso SA

Merkel ANTIFA teroristinei organizacijai skiria milijonus mokesčių mokėtojų pinigų, – rašoma vokiečių portale Pi-news.

Nesenai JAV prezidentas Donaldas Trampas ANTIFA įvardino kaip teroristinę organizaciją ir pareikalavo imtis prieš ją tarptautinių sankcijų.

Naujoji Vokietijos diktatorė Angela Merkel seka Hitlerio pramintais keliais, kuris 1921 metais įsteigė SA smogikų (rudmarškinių) būrius. Dabar ANTIFA teroristai trukdo Merkel opozicijai realizuoti savo konstitucinę teisę, naikina politikų asmeninį turtą, juos sumuša, bjauroja įžeidžiančiais grafičiais jų namus, degina automobilius, puldinėja ir gąsdina jų vaikus (1, 2).

Šiandien vienas iš pagrindinių ANTIFA fašistinių gaujų Vokietijoje taikinys – judėjimai, demaskuojantys COVID-19 „pandemijos“ aferą.

Vokietijos kanclerės biudžetą 2020 metams sudarė 3,19 milijardų eurų, iš kurių 1,82 milijardų gavo kanclerės MIP ir kultūros valdyba. Šią tarnybą 1998 metais įsteigė socialdemokratas Gerhardas Šrioderis. Nors kultūros klausimus Vokietijos konstitucija deleguoja žemėms, o ne federalinei vyriausybei, nepaisant to ši tarnyba atlieka konclerės propagandos ministerijos funkcijas ir turi savo propagandos transliuotoją Deutsche Welle.

Savo video (angliški subtitrai) AfD frakcijos Bundestage narys Petr Bystron sako, kad Angela Merkel šiais metais skyrė 1,2 milijono eurų paramą rasistinėms ir antivokiškoms NVO, surištoms su teroristine ANTIFA.

AfD Bundestago nariai Beatrix von Storch, Alice Weidel ir Petr Bystron pakvietė Vokietijos valdžią sekti Donaldo Trampo pavyzdžiu ir pripažinti ANTIFA teroristine organizacija. Atsakyme į AfD užklausimą sakoma, kad su Sorošo fondo siejamos organizacijos, tarp kurių yra ir ANTIFA terorostai 2019 metais gavo 9 milijonus eurų iš Vokietijos mokesčių mokėtojų kišenės.

https://youtu.be/wfpQB6NAlRc

ANTIFA teroristai Lietuvoje

ANTIFA teroristus Lietuva vėl išvydo jų eitynėse birželio 5 dieną. ANTIFA vėliavos buvo vienintelės šioje Lietuvos valstybės priešų eisenoje. Tą dieną šie teroristai pasižymėjo tuo, kad sumušė Kęstutį Tamašauską.

Justas Stankevičius apie Lietuvoje veikiančią ANTIFA teroristinę organizaciją rašo: „Viena iš garsiausių ANTIFA smurto protrūkių įvykdytas 2011 m., kuomet ANTIFA nariai buvo pripažinti kaltais už  VDU kultūros tyrimų centro doktoranto Tado Kavolio sumušimą. Pagal LR nacionalinio saugumo pagrindų įstatymą, nacionalinį saugumą užtikrina piliečiai saugodami tautines vertybes. ANTIFA judėjimo nariai taip pat planuoja kurti savo TV kanalą ir skleidžia šios organizacijos idėjas, kurios, kaip matome iš JAV patirties yra priešiškos nacionaliniam saugumui.“

Su prašymu teisiškai įvertinti teroristinės ANTIFA organizacios veiklą aš kreipiausi į Lietuvos valstybės vadovus, Prokuratūrą ir Valstybės saugumo departamentą:

"Birželio 5 dieną, pažeidžiant valstybėje veikiantį COVID-19 karantiną, nesilaikant renginio dalyvių skaičiaus ribojimo, masiškai nedėvint kaukių, nesilaikant distancijos, renginiui vadovaujant grupei juodaodžių Antifa teroristinės organizacijos narių užsieniečių, dalyvaujant seimo narei Aušrinei Armonaitei, dalyviams nešant ir skanduojant antivalstybinius šūkius, įžeidžiančius policiją, valstybę, baltosios rasės Lietuvos piliečius, organizuotos neteisėtos eitynės prie Lietuvos strateginio sąjungininko JAV atstovybės Vilniuje. Šio renginio dalyvių tarpe buvo labai daug nepilnamečių, kuriuos Aušrinė Armonaitė ir juodaodžiai Antifa teroristai vertė klauptis ne prieš Dievą, Tėvus, Tėvynę, o prieš žuvusį JAV recidyvistą, kuris apsvaigęs nuo narkotikų priešinosi policijai.

Šio neteisėto renginio metu jo dalyvių buvo užpultas ir sužalotas Lietuvos pilietis, buvo bandoma sudaužyti filmavimo aparatūrą. Renginio dalyviai kvietė griauti viešąją tvarką, įžeidinėjo policiją, stumdė ir provokavo kitaminčius, surengusius palaikymo piketą JAV prezidentui Donaldui Trampui.

Video akivaizdžiai matyti, kad renginiui vadovauja juodaoždiai Antifa teroristai, atvykę iš užsienio, o taip pat Seimo narė Aušrinė Armonaitė.

Prašau jūsų ištirti, iš kur, kieno kvietimu, kieno finansuojami atvyko į Lietuvą Antifa teroristinės organizacijos nariai, iškelti jiems baudžiamąsias bylas. Prašau Jūsų iškelti baudžiamąją bylą seimo narei Aušrinei Armonaitei. Prašau pareikalauti atsakomybės iš Vilniaus savivaldybės, neteisėtai išdavusios leidimą eitynėms COVID-19 karantino metu. Prašau neleisti, kad smurtavęs Antifa chuliganas, užpuolęs žmogų, išvengtų griežtos atsakomybės. Prašau nubausti visus kitus šio renginio dalyvius, pažeidusius Lietuvos Respublikos įstatymus. Prašau užkardyti teroristinės Antifa organizacijos veiklą Lietuvoje, likviduoti šios organizacijos puslapius socialiniuose tinkluose."

Apie skundo tolimesnį tyrimą gavau atsakymus iš Prezidentūros, Vyriausybės, Seimo, Prokuratūros ir VSD.

Aš tikiuosi, kad Lietuvos valdžia pasveiks nuo COVID-19 „pandemijos“ amnezijos ir vykdys savo priesaiką dirbti Lietuvos, o ne pasaulio pinigų šeimininkų interesams.