Prezidentas turėtų inicijuoti išprotėjusio mero nušalinimą ir hospitalizavimą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-24 18:24:00, skaitė 1122, komentavo 13

Prezidentas turėtų inicijuoti išprotėjusio mero nušalinimą ir hospitalizavimą

Didelė problema, kad rinkimų įstatymas nenumato kandidatų į svarbius valstybei postus žmonių psichikos patikrą. Dažnai nutinka, kad į juos išrenkami galimai psichiškai nesveiki piliečiai. Akivaizdus pavyzdys – Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Aš esu įsitikinęs, kad miesto meras, kuris rengia reprezentacinėje aikštėje butaforinį „pliažą“, kai upė ir pliažas yra vos už kelių šimtų metrų, yra psichikos ligonis.

Juo labiau, kai „pliažas“ rengiamas ten, kur palaidoti žmonės, kur už kelių dešimčių metrų yra KGB kalėjimas, kuriam kelis dešimtmečius vyko žmonių kankinimai.

Ar žmogus, kuris tyčiojasi iš istorinės atminties, daugelio sostinės gyventojų jausmų, valstybės, gali užimti sostinės mero postą, ar tai sveiko žmogaus elgesys?

Aš manau, kad Šimašiaus elgesys rodo aiškius asmenybės psichinės degradacijos požymius. Vilniaus meras - aiškus psichikos ligonis, kurį nedelsiant reikia izoliuoti nuo visuomenės beprotnamyje.

Lietuvos respublikos prezidentas Gitanas Nausėda privalo nedelsiant inicijuoti bepročio nušalinimą iš sostinės mero pareigų. Galimas psichikos ligonis negali vadovauti sostinei. Tai – pavojus valstybės saugumui.