Kraujo bus: Trampas paskelbė Pilietinio karo pradžią JAV

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/... 2020-07-06 01:32:00, skaitė 1779, komentavo 8

Kraujo bus: Trampas paskelbė Pilietinio karo pradžią JAV

Būtent taip - prezidentas Trampas galutinai padalijo naciją ir paskelbė pilietinio karo pradžią JAV - pagrindinės Amerikos ir Britanijos MIP suvokė D.Trampo pranešimą liepos 4 dieną.

Pradžiai policija daug nesiterliodama išvaikė indėnus, kurie, kaip pasirodė, buvo prieš tai, kad  Donaldas Trampas skelbtu nepriklausomybę jų šventosiose žemėse. Nėra pas jus jokios daugiau žemės. Kaip ir nėra teisės negrams į bedarbio pašalpas, teisės gyventi, darant nusikaltimus ir marodieriaujant, nes jie - „vergų palikuonys“, teisė baigėsi. Baltosios Amerikos kantrybė išseko. Trampo šalininkai, beje, šaukė: „Baltoji jėga!“. Po to Donaldas Trumpas, lydimas baltosios Melanijos, išėjo priešais tūkstančius savo šalininkų, tarp kurių praktiškai buvo tik baltieji žmonės. Vieta buvo pasirinkta neatsitiktinai. Būtent čia, Pietų Dakotoje - visame pasaulyje garsus monumentas vaizduoja prezidentus Džordžą Vašingtoną, Tomą Džefersoną, Teodorą Ruzveltą ir Abraomą Linkolną. Pastarųjų įvykių fone išpuolių taikiniai buvo ne tik vergvaldžiai Vašingtonas ir Džefersonas, bet net ir paminklai neturėjusiems vergų Tedui Ruzveltui ir kovojusiam su vergija Linkolnui.

„Mūsų nacija tapo liudininke negailestingos kampanijos, kuria siekiama sunaikinti mūsų istoriją, apšmeižti mūsų didvyrius, ištrinti mūsų vertybes“, - pasakė D. Trampas. - Blogio apsėstos minios bando nugriauti mūsų tėvų-įkūrėjų statulas, išniekinti švenčiausius mūsų paminklus ir sukelti smurtinių nusikaltimų bangą mūsų miestuose“.

Trampas pranešė, kad liepęs įkurti „Nacionalinį Amerikos didvyrių sodą“ - didžiulį parką po atviru dangumi su „visų laikų didžiausių amerikiečių“ statulomis. Tarp jų yra prezidentai Džordžas Vašingtonas, Tomas Džefersonas, Abraomas Linkolnas, Ronaldas Reiganas, vienas iš JAV „tėvų-įkūrėjų“  Bendžaminas Franklinas, Amerikos revoliucijos veikėjas Aleksandras Hamiltonas, kovotojas už negrų teises Frederikas Daglasas, moteris-pilotė Amelia Erchart, evangelistas Bilis Gremas kovotojas už pilietines teises Martinas Liuteris Kingas-jaunesnysis,  beisbolo žaidėjas negras Džekis Robinsonas, juristas Antoninas Skalia, dėdės Tomo trobelės autorius Harijetas Bičeris-Stou, nergrė aboliucionistė  Harieta Tabman, kovotojas už negrų švietimą Bukeris T. Vašingtonas ir aviacijos pionieriai broliai Vilburas ir Orvilis Raitai.

„Šis paminklas niekada nebus išniekintas“, - Trampas parodė į didingą monumentą ant Rašmoro kalno. - Šie herojai niekada nebus sugadinti. Jų palikimas niekada nebus sunaikintas. Jų laimėjimai niekada nebus pamiršti. O Rašmoro kalnas amžinai išliks duoklė mūsų protėviams ir mūsų laisvei “.

Savo kalboje Trumpas pasisakė prieš „kultūros atšaukimą, žmonių išvijimą iš darbo, prieš kitaip manančių gėdijimą, ir prieš visišką nepritariančių pavergimą“. 

“Tai yra totalitarizmo apibrėžimas ir jis visiškai svetimas mūsų kultūrai ir mūsų vertybėms. Jis absoliučiai neturi vietos Jungtinėse Amerikos Valstijose. Ši  mūsų laisvės, puikios laisvės ataka turi būti sustabdyta, ir ji bus labai greitai sustabdyta ...

Mūsų mokyklose, naujienų redakcijose, ir net mūsų koorparatyvinėse salėse atsirado naujas ultra kairysis fašizmas, kuris reikalauja visiško atsidavimo. Jei jūs nekalbate jo kalba, neatliekate jo ritualų, neskaitote jo mantrų ir nesilaikote jo įsakymų, tada jūs būsite cenzūruojamas, ištremtas, įtraukiamas į juodąjį sąrašą, persekiojamas ir baudžiamas ..

 Nesuklyskite, nesuklyskite, ši kairioji kultūrinė revoliucija yra skirta nuversti Amerikos revoliuciją“.

Užsimindamas apie populiarų dabar JAV priklaupimą ant kelio protesto vardan prieš rasinį neteisingumą, Trampas pareiškė:

„Mes stovime  aukštai, mes didžiuojamės ir mes priklaupiame tik prieš visagalį Dievą“.

Beliko tik pridurti: „O dabar imkite ginklus ir leiskit jiems suprasti, kad mes  taip paprastai neatsisakysime savo amerikietiškų vertybių“. Bet pati kalba, pati karinga susirinkusiųjų nuotaika, tai jau užuomina į tai, kad baltosios Amerikos laukia karas prieš „kairįjį fašizmą ir juodąjį rasizmą“. Ir karas dar tik prasideda. Bet fakelai jau įsiliepsnoja. Ir juos uždega pats prezidentas Donaldas Trampas.