Baltųjų gyvybės nesvarbios. Prancūzijoje negrai keleivinio autobuso vairuotoją išvilko lauk ir užmušė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-07-13 22:11:00, skaitė 1295, komentavo 14

Baltųjų gyvybės nesvarbios. Prancūzijoje negrai keleivinio autobuso vairuotoją išvilko lauk ir užmušė

Die Welt pranešė, kad liepos 5-tą sumuštas Prancūzijos keleivinio autobuso vairuotojas po savaitės komoje numirė. Jis laikėsi COVID-19 karantino reikalavimų ir į autobusą neleido įlipti keturių kaukių nedėvinčių negrų, kurie, be to, neturėjo ir bilietų. Vairuotoją banditai išvilko į lauką ir suspardė jo galvą. Apie šias etnines „smulkmenas“ Prancūzijos spauda nutylėjo, tolerancija, BLM, ne WLM!

59-metis vairuotojas važiavo maršrutu Pyrénées-Atlantiques, o buvo suspardytas sustojime Bayonne kaime. Konstatuota aukos smegenų mirtis.

Prancūzijos spauda pranešė, kad suimti keturi įtariamieji. 22-metis ir 23-metis už „pasikėsinimą“ nužudyti, o dar du už atsisakymą suteikti pagalbą.

Baltųjų gyvybės nesvarbios. Prancūzijoje negrai keleivinio autobuso vairuotoją išvilko lauk ir užmušė

Prancūzijoje yra slepiama etninė nusikaltėlių priklausomybė. Apie ją byloja tik nusikaltėlių vardai ir išvaizda. FB buvo žandarmerijos pranešimas, kuriame yra minimi vardai Moussa. Selim ir du kartus vardas Muchamed.

Vokiečių publicistas Eugen Prinz pažymi, kad Prancūzijoje slepiama etninė nusikaltėlių kilmė. Taip daroma ir Vokietijoje, siekiant nuslėpti tai, kad dauguma nusikaltėlių yra imigrantai. „Čečėnus, kaip Dižone, gina čečėnai, o kas apgins prancūzus ir vokiečius?“ - klausia Prinz.

Baltųjų gyvybės nesvarbios. Prancūzijoje negrai keleivinio autobuso vairuotoją išvilko lauk ir užmušė

„Vieninteliai, kas dar neprarado proto Europoje, - tai buvusios rytų bloko valstybės“. Taip mano vokietis Eugen Prinz. Lietuvis Algimantas Lebionka mano kitaip, po birželio 5 dienos BLM ir „Antifa“ teroristų eisenos Vilniuje: be kaukių, nesilaikant distancijos. Policija nevykdė savo pareigų, neišvaikė šių COVID-19 karantino pažeidėjų. Kuo šie skiriasi nuo juodų Prancūzijos banditų?

Švedijoje policija analogiškas Sorošo eitynes išvaikė, nes ten buvo daugiau negu 200 dalyvių, o buvo leidžiama Švedijoje tik 200! Lietuvoje policija ignoravo veikiančius įstatymus, ji lydėjo pažeidėjus ir teroristus, kurie įžeidinėjo tą pačią policiją!

Vienas iš Vilniuje marširavusių nusikaltėlių sumušė žmogų, neužmušė - reiškia, kad aukai pasisekė, juk galėjo suspardyti mirtinai, juk ir Vilniuje šeimininkauja Sorošas ir jo BLM teroristai!

Lietuvoje vienoje minioje su įstatymų pažeidėjais žengė ir seimo narė A.Armonaitė, valstybinė LRT organizavo šitų nelegalių eitynių informacinį palaikymą, o sostinės meras R.Simašius eilinį kartą apdergė įstatymus. Ir nieko, vis dar neuždarytas į belangę ar beprotnamį! Tai štai, ponas Prinz! Sorošas ir jo BLM banditai šeimininkauja Rytų Europoje, ne tik Vokietijoje ir Prancūzijoje. Ir valdžia čia tyli, ir spauda meluoja!

Nuorodos:

https://www.welt.de/vermischtes/article211444217/

https://www.pi-news.net/2020/07/frankreich-masken-verweigerer-erschlagen-busfahrer/