Megan Markl nori balotiruotis į JAV prezidentus?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/mega... 2020-07-20 12:44:00, skaitė 1406, komentavo 2

Megan Markl nori balotiruotis į JAV prezidentus?

Princo Hario žmona Megan Markl gali tapti kandidatu į JAV prezidentus, apie tai pareiškė britų televizijos laidų vedėja Beverley Turner televizijos kanalo „Channel 5“ eteryje.

Žurnalistė rėmėsi „labai patikimais šaltiniais“, kurie jai pranešė apie buvusios Sasekso hercogienės slaptus ketinimus.

„Ji balotiruosis į prezidentus, ir aš tuo neabejoju“, — pabrėžė Turner.

Tiesa, ji tiksliai nenurodė, kada būtent tai bus. Matyt, to tikrai neatsitiks per dabartinę prezidento rinkimų kampaniją, kuri jau vyksta JAV. Šias spėliones patvirtina tas faktas, kad princo Hario žmona rimtai galvoja apie antro vaiko gimdymą. Toks planas jokiu būdu neatitinka sėkmingos politinės karjeros kūrimo artimiausiu metu.

Beverley Turner pažymėjo, kad, anot jos šaltinių, Megan Markl persikėlė į Jungtines Valstijas, draugauja su Michelle Obama ir dalyvauja akcijoje „Black Lives Matter“, kad pritrauktų žmones į savo pusę ir paruoštų sau kelią į Baltuosius rūmus.

Neseniai reperis Kanye West užsiregistravo kaip kandidatas į JAV prezidentus. Anksčiau jis sakė, kad ketina dalyvauti rinkimų kampanijoje kaip nepriklausomas kandidatas, nes dabartinis JAV prezidentas Donaldas Trampas jau yra paskirtas iš respublikonų.

SN inf.