Kongoidas kaip gamta padarė jį

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-07-22 17:40:00, skaitė 1307, komentavo 0

Kongoidas kaip gamta padarė jį

Deivido Simso pastaba: Man patinka numanoma Heinleino nuoroda šiame kūrinyje (kuris buvo šiek tiek pakeistas šeimos auditorijai). Tai iš Heinleino knygos „Laikas užtenka meilės“ , kurioje veikėjas Lazarus Long pataria kitiems savo šeimos nariams: „Niekada nemėginkite išmokyti kiaulės dainuoti; tai neveikia ir erzina kiaulę “.

* * *

„NEGRO“ yra natūralios atrankos produktas, kaip ir baltieji. Mūsų Europos protėviai vystėsi planuodami į priekį, atidėdami pasitenkinimą ir pasirinkdami „K parinktą“ požiūrį į savo vaikų auginimą (mažiau vaikų, daugiau pastangų skiriant jiems). (Iliustracija: Ankstyvieji žmonės parodomi veido rekonstrukcijose remiantis iškasenų įrodymais)

Negrai sukūrė savo bruožų rinkinį, naudingą pusiaujo džiunglėms ir savanai. Planavimas į priekį tikrai neturėjo daug išgyvenimo aplinkoje, kurioje ištisus metus buvo tiekiamas maistas. Impulsyvus oportunizmas turėjo išgyvenimo vertę, todėl buvo pasirinktas. Negrai sukūrė „pasirinktą r“ reprodukcijos strategiją (daugiau palikuonių, mažiau pastangų buvo skirta kiekvienam).

Gimtojoje džiunglių aplinkoje, prieš baltiesiems atėjus, afrikiečiai negrai gyveno savo ekosistemoje. Impulsyvumas, didis polinkis ką nors pagrobti iš kito grupės nario ir kitas panašus elgesys gali turėti pranašumų išgyvenimui.

Vyrai, bendraudami su moterimis, nustatė, kad garsiai vapaliojant, žodinis sugebėjimas perdėtai meluoti ir tyčiojimasis kaip povas, pasodintas ant vištelės, yra maksimaliai tinkamas reprodukcijai. Kaip ir prievartavimai.

Atskiri negrų vyrai beveik nenaudoja energijos augindami vaikus ir paprastai net nežinojo, kurie vaikai yra jų vaikai. Arba rūpintis. Galutinis rezultatas buvo tas, kad bet kuri negro moteris, kuri negyveno vyriausiojo vado hareme, turėjo palikuonių iš kelių patinų - „geriausių turimų“ bet kuriuo metu. Pagal tokią reprodukcijos strategiją buvo pageidautina greitakalbė su garsiausiu, nešvariausiu, griežčiausiu veisliniu patinu; kiekvienam vaikui skirtingas tėvas buvo praktinis idealas.

Už tokį elgesį negrai dažnai papuola į kalėjimą, kai jie gyvena baltojoje visuomenėje. (Sunkūs negrų nusikaltimai yra labiau spontaniški nei planuoti ir yra susiję su bendros drausmės ir įžvalgos trūkumais.) Manau, kad juodaodžius nuoširdžiai glumina baltųjų reakciją į jų elgesį. Išprievartauti? Koks tas svarbus reikalas? Vagystė? Ar ne taip gaunasi per televizorių su dideliu ekranu?

Ir vis dėlto žydų įtikinti „liberalai“ idiotai reikalauja primesti primesti baltaodžių visuomenę juodaodžiams. Tai neveikia ir erzina juodaodžius.

* * *

pateikė Fredas Stredas