Kaip ateities pasaulis atrodys kai išnyks baltųjų žmonių civilizacija

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-07-24 19:46:00, skaitė 2569, komentavo 113

Kaip ateities pasaulis atrodys kai išnyks baltųjų žmonių civilizacija

37 AGEUI Ubungu Rodriquezas Goldsteinas Johnsonas buvo vyriausias vyras savo kaime. Jis nežinojo, kad jam 37 metai, nes buhalterija ir skaičiai nebuvo jo žmonių kultūros dalis. Kaimo gyventojai tik žinojo, kad jis  labai senas , ir jie pavadino jį „seneliu Ubi“. Tiesą sakant, jis tikriausiai kelis kartus buvo senelis, bet niekas iš tikrųjų nežinojo, kas yra jų senoliai. Nedaugelis kaimiečių galėjo pasakyti, kas buvo jų tėvas, dar mažiau jų seneliai. Bet jie vis tiek pavadino jį „seneliu“ kaip garbės asmenį.

Vadovavimą kaime lėmė fizinė jėga ir žiaurumas, o senelis Ubi buvo nusenęs ir silpnas, todėl jis nebebuvo vadovas. Tačiau garbus jo amžius atnešė prestižą ir jam buvo leista gyventi vienoje nuostabiausių trobelių. Pietinės ir vakarinės sienos buvo pagamintos iš  senų korozijos pažeistų trupančių plytų mūro, o stogas buvo iš gofruotų skardos lakštų. Lakštų skylės buvo uždengtos medžių šakomis, todėl  dėl lietaus net sausros sezono metu namelis  neišdžiūdavo.

Senelio Ubi kūnas buvo apgadintas ligų ir parazitų. Jo prestižas leido jam patekti pas galingiausius raganų gydytojus, tačiau jokie  vaistai - net ir patys galingiausi burtai, bei ritualai jo neišgydė.

Jis išslinko iš savo trobelės ir atsisėdo ant kelmo priešais trobą, kad galėtų sušilti saulėje. Neilgai trukus pasirodė grupė vaikų. Jaunuoliai turėjo daugybę žaidimų, kurie jiems  ypač patiko, tokie kaip „Išprievartavimo gauja“ ir „Pimpsai ir Ho“, tačiau šiandien jie tiesiog mėtė akmenis vienas į kitą.

Tai priminė seneliui Ubi apie žaidimą, kurį jie žaidė būdami vaikas, pavadinimu „Nužudyk krekerį“. Kartą ar du  kartus per metus kaimo seniūnai liepdavo visiems vaikams ir pasirinkti tą, kurio odos atspalvis ir spalva būtų šviesiausia. Jam (arba jai) bus duotas penkių sekundžių startas, o kiti vaikai bėgs paskui, mėtydami akmenis ir mušdami lazdomis. Paprastai krekeris mirdavo. Tačiau dabar vaikų, turinčių šviesią odos spalvą, nebebuvo ir žaidimas buvo nutrauktas.

Senelis Ubi pajuto spaudimą krūtinėje ir pradėjo žiauriai kosėti. Galiausiai, smarkiai nusikosėjo, ir tai sukėlė dar didesni kosulį ir išspjovė iš plaučių į žemę daug skreplių. Jis buvo sumaišytas su krauju ir jame buvo du maži balti kirminai. „Tai nėra gerai“, - miglotai pagalvojo jis.

Garsas apie jo kosėjimą patraukė vaikų dėmesį. Jie nutraukė savo žaidimą ir puolė prie jo.

„Senelis Ubi, ar tau viskas gerai?“ - paklausė vienas iš jų.

- O, taip, vaikiška, - atsakė jis, - tai tiesiog kosulys.

Jie stovėjo ten žiūrėdami į jį keletą sekundžių, kol vienas iš jų paklausė: „Senelis Ubi, papasakok mums istoriją“.

„Na, mano mažieji padaužos, kokią istoriją norėtumėte išgirsti?“ jis paklausė.

„Papasakok mums istoriją apie baltus demonus“, - atsakė berniukas.

Senelis Ubi plačiai nusišypsojo. Ši istorija visada buvo viena jų mėgstamiausių.

„Na, vaikiška, - pradėjo jis, - prieš daugelį metų žemę valdė baltųjų demonų rasė. Jie buvo žiaurių karių ir genijų žmonės. Jie turėjo metalinius vagonus su paslaptingais ginklais. Jie turėjo metalines valtis, kurios galėjo plaukti po vandeniu, ir kitas valtis, kurios skraidė oru ir mėtė ugnį priešams. Jie turėjo šamanus, kurie galėjo išgydyti bet kokią ligą. Jų vyrai buvo nuožmūs kovose, o moterys buvo pačios gražiausios pasaulyje, jų akys buvo vasaros dangaus spalvos, o plaukai - prinokusios kriaušės. “

Kai jis pirmą kartą išgirdo istoriją jaunystėje, buvo vartojama frazė „plaukai prinokusių kviečių spalva“. Tačiau nuo to laiko jo žmonės prarado galimybę auginti javus ir jis žinojo, kad jo jauni klausytojai nežinos, kas yra „kviečiai“. Tačiau jie žinotų, kaip atrodė kriaušė, nes dar liko keletas kriaušių. Vaisiai buvo delikatesas, leidžiamas tik turtingiausiems kaimiečiams, ir nė vienas iš jų nebus paragavęs, bet jie būtų žinoję, kaip jos atrodė.

„Žmonės manė, kad baltieji demonai valdys žemę amžinai“, - tęsė jis, „bet atsitiko kažkas netikėto: jie visi išprotėjo.

„Jų vadas buvo demonas, vadinamas Hitleriu“, - sakė jis ir pašlijo ant žemės. Toks buvo kaimo gyventojų paprotys: minint vardą „Hitleris“ visi buvę žmonės pasipiktins žeme. Vaikai pasekė senelio Ubi pavyzdžiu.

„Jis buvo drąsiausias ir išmintingiausias iš baltųjų demonų, tačiau demonai išprotėjo ir kitos demonų gentys surengė galingą karą prieš Hitlerį ir jo giminę“, - jis vėl nusispjovė kraujuotais skrepliais į žemę, „ir juos sunaikino. Tada, beprotnamyje, baltieji demonai prarado norą valdyti pasaulį. Jų skaičius sumažėjo, ir netrukus jie nustojo turėti vaikų. Šiandien jų nebėra. “

Vaikai keletą akimirkų stovėjo tyloje, bandydami suvokti senelio Ubi neįtikėtiną pasaką. Pagaliau vienas iš jų prabilo.

„O kas, jei baltieji demonai sugrįš? Ar jie vėl valdys pasaulį? “ jis paklausė.

Senelis Ubi savo atmintyje greitai ieškojo frazės, kurią buvo girdėjęs susiedamas su šia istorija, „išnykimas amžinai“. Tačiau jis nelabai galėjo to prisiminti ir apsisprendė atsakyti: „Ne, vaikiška, kai rasė miršta, ji niekada negrįžta“.

Jauna mergaitė, kuri snaudė, išėjo iš savo trobelės ir pasuko minios link, kuri susirinko aplink senelį Ubi. Vienas iš vyresnių berniukų pastebėjo ją ir sušuko: „Žinau, pažaiskime prievartavimo grupę!“

Su malonumu, pikantiškieji bėgiojo merginos link. Ji  iš siaubo plačiai atmerkė akis ir spruko link miško. Kai jie ją pagavo, ji buvo beveik priartėjusi prie medžių linijos.

Senelis Ubi pasilenkė prie savo trobelės sienos ir užmerkė akis. Jis jautė, kaip šilta saulė kaitina  ir verčia jį miegoti.

Autorius Džeimsas Hartingas